MisilYE Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Irlandia jest fajna i te kolorowe buteleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Pamiętam te ulotki , leżały w każdej przychodni Z tym pilnowaniem to chodziło mi o tutejszy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A te pamiętasz- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Rozpuściłem kiedyś skitlessy i zrobiłem takie gorzałkę na spróbunek ......najlepsza była zielona następnie żółta , a to jest doświadczenie tylko na RAZ . Było coś jeszcze "Z pijanym nie tańczę " i takie tam PRLowskie hasełka , coś o kile i rzeżączce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Pije się na raz czy drugi raz już się nie da wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Ładnie wygląda , ale ciężkie w trawieniu , panie lubią takie kolorowe , ja wolę jak przejdzie paloną dębiną i kolorem orzecha ewentualnie czysty destylat ....o takie u mnie w sklepach jest Edytowane 30 Września 2015 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Destylat i ja lubię. A to co masz w ręce to słodkie , wytrawne czy jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Słodkie No dobra dosyć tego chlania , jeszcze poczytam trochę i lulu , jutro mam trawnik do skoszenia już dwa tygodnie czeka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 No to żebyście nie myśleli tylko o gorzale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Czy jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Faktycznie, prawda tam jest zawarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja pierdziu, pracujesz w placówce leczenia uzależnień? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ostatnio gadaliśmy o piciu ,to tak dla równowagi Może winka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Niezła linia produkcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Czyli 12 trza chlapnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Dokładnie tuzin i do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Po 12 akurat dużo byś się napracował Ja dziś wypiłem ....2 kubki soku z kiszonej kapusty Nawet nie wiecie jak się lekko teraz czuję , choć już 3 razy wodę spuszczałem , ! I to chyba jeszcze nie koniec na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ten sok to na detox organizmu czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wyciskałem kapustę na bigos i tak jakoś szkoda było mi wylać to chlapnąłem do wewnątrz . Rewolucja zakończona na razie tylko podkołderniki jadowite odchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Taki żart do wczorajszych rewolucji żołądkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Czyli 12 trza chlapnąć 12 piw to mój teść do 13tej wypija a ostatnie 20 kończy po 23 I teraz najlepsze on tak pije te 20 na dzień od 1995r dziś 2015 czuje się świetnie gość nie do zaj................ Na święta my po pół literka i nas nie ma majaczymy a on po litrze dalej siedzi trzeźwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Trening Edziu czyni mistrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Edi, pewnie że się da. Sam znam takiego, co dziennie nosi w plecaku dwa kilometry, a jak braknie to wraca po nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi