Edek01 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Nie ulega żadnej wontpliwości że mistrza A wontroba u tego mistrza wielkosci arbuza Ja już dawno był bym w kalendarzu przy takim przelewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Co u Was śpiochy ? Jak ja wstanę jutro rano , jak się dziś w dzień wyspałem , a raczej wczoraj w dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Może szklaneczkę destylatu? Bry wieczór zastałem Jolke? Może partyjkę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Mój sercowy doktór ma tak na nazwisko jak to co na planszy w butelce stoi Cześć , widzę że znów pilnujesz płomyka świecy żeby inni "wędrowcy" tu zajrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dla zbłąkanych wędrowców zawsze otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Z tym płomykiem to taka historia że poprzedni premier Irl zapoczątkowała tradycję zapalonej lampki w oknie swego gabinetu widocznego z ulicy , aby wszyscy widzieli i wiedzieli gdzie jest "ich" premier i byli z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A obecny premier kontynułuje "zapaloną lampkę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ponoć się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja jak nocuje w swojej pustelni to pali mi się światełko całą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 To do jutra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Zbłąkani wedrowcy przybywajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Są śmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Powitać tych co już przyszli i tych co jeszcze dojdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Dochodzę ale proszę Cię , taki arsenał wystawiłeś ....jak na wesele i poprawiny ! To co grzmotniem po secie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Boję się że znajomość z Tobą zakończy się u mnie marskością wątroby ....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ja tam browczyka sączę https://biertastisch.de/media/W1siZiIsIjIwMTMvMDQvMjgvMThfMTJfNTlfNjkyX2d1dG1hbm5faGVmZV9oZWxsLmpwZyJdLFsicCIsInRodW1iIiwiMTkyMHgxMjAwXHUwMDNFIl0sWyJwIiwid2F0ZXJtYXJrIl1d/gutmann-hefe-hell.jpg?sha=afe0664c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 No ja nalałem sobie z 50ml i 2 kostki lodu , tak do podusi (żona nie widziała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Marskość wirtualna nie szkodzi Możemy i po kuflu Jak to mówią marynarze- hej tam kolejkę nalej ,hej tam kielichy wznieśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Huhh , nie mieszam , raz to zrobiłem i straciłem kilka godzin z życia , świadomego życia , mam jakieś flash backi , ale spód żołądka w gardle jednak źle wspominam . ...jakieś morskie opowieści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Mieszanie prowadzi do morskich ale chorób A destylatem lubię się podelektować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Tylko z tym parkinsonem to problem przy siusianiu jest , zanim się człek wysika to zdąży "dojść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ja nie w "porę" ... ale czynne .... .... to w trosce o zdrowie Fergula moja wizyta ! On może tylko lampkę koniaku dla zdrowotności - nie rozpijajcie Go ! Ale przy okazji ... Będąc w Szczawnicy na ul. Zdrojowej w oknie lokalu gastr. widziałem taką reklamę - szyld ....? Może Szanowne Grono expertów oświeci mnie ? ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 ...bo jeszcze rolet nie podniosłem i ciemno mam w sypialni to piszę . Piłem tą vódkę tej POQRWICY jest kilka smaków , próbowaliśmy ze szwagrem wszystkich tak po 50ml i nawet niektóre smaki kilka razy , więc jednym słowem DOBRA jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Systematyczne picie nie ma nic wspólnego z rozpijaniem , wiadomo trening itd. Na powitanie..... ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi