Fergul11 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dzisiaj winko ....i to białe , rybka będzie przy piątku ? ...to idę sobie , co tak sam do lustra mam pić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jest Jeszcze dochodzę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 To może szybka kolejka na wyciszeniw skołatanych nerwów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dżizas , wykończysz mnie , teraz na noc ? , a jak jutro będzie akcja "trzeźwy poniedziałek" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wolisz browarek Czy może coś bardziej swojskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 oj nienawidzę śledzia z beczki z cebulą i w śmietanie , a do tego ziemniaki w mundurkach , to oprócz czerniny najpaskudniejszy obiad !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 To może uciekniemy w kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 ...chyba na kwasie No dobra , ja idę lulu , jutro do pracy na 9:30 żeby było na kieliszek chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ja do 6.00 i dopiero lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jest Jeszcze dochodzę do siebie To ja spytam po czym "dochodzisz" ... ...bo to dla Ciebie - i swoi i nasi grali !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Po czym ??? to że mieszkam po za Polską ponad dekadę nie oznacza że sercem nie byłem z drużyną , no nerwa nie brała taka jak Irole faulowali , tzn oni ostro grają ,bo to taki naród na rugby chowany , hurlingu i gaelik footbol , coś jak piłka nożna tylko z autu piłkę się wkopuje na boisko i jeszcze parę innych myków. Nożna to tu sport ....marginalny , jak u nas jeździectwo , natomiast jeździectwo tu ...... O stenta w pompce się bałem żeby się przy emocjach nie przesunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dzisiaj proponuje Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 .....z moim cholesterolem Ty mi golonkę z piwem proponujesz ?!?! No dobra , siadamy , niech tłuszcz aż po brodzie płynie ..., a oponka rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wole to jak czipsy A cholesterol rozpuści się w Kuflu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Do rozpuszczania choles...lu to ja ma takie pastylkie , po miesiącu używania to lekarz mi zmniejszył dawkę o połowę bo zły znikł , a dobrego były śladowe ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Znaczy się dietka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jaka dietka ? Bigos , schabowy , sos na wieprzowinie , karkówka z grilla , słowem wełna , nie wełna byle d..pa była pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Bigos i schabowy to nie taka znowu wełna a że d......a pełna to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja piję ,bo hamuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Każdy powód jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 ...no nie ? Ja tam okazji nie szukam , to okazja za mną łazi , jak cień , a ja nie !!! Taki twardy jestem , nie MIĘTKI No narka , idę podrzemać do 8 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 O tym to już Ruscy wiedzieli w 41r,nie trzeba było 75 lat badań chamerykanskich uczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jacku ,My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi