toruńczyk Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Zachowaj się jak złodziej Ale żeby nic nie niszczyć to zrób to zamykając się wewnątrz samochodu i spróbuj wysiąść . Nie ma w instrukcji Qq instrukcji alarmu bo jest to w większości opcja dodana z osobną instrukcją i nie wiem jak by syrenę uciszyć Masz też "od tego" ASO . Moniko ! Fergul oczywiście ,że przesadził z tym "biciem się" ...ale miło jest się uśmiechnąć do " pci" przeciwnej niż do tej samej ... i obojętnie jakby to nie zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Zobacz jaki masz alarm. Najczęściej montują COBRĘ. Powinnaś dostać numer PIN, który "wpijasz" przyciskiem na diodzie od alarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Zobacz jaki masz alarm. Najczęściej montują COBRĘ. Powinnaś dostać numer PIN, który "wpijasz" przyciskiem na diodzie od alarmu. Super, ale gdzie to jest, jak tego szukac, przeciez ja w tej materii jestem zielona. Po zapaleniu auta, przez krotki czas, pokazuje mi sie miedzy zegarami samochodzik z trzema czerwonymi kropkami, co to zaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Testuje układy.Możesz to wygasić przyciskiem na kierownicy z lewej strony chyba to jest ENTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dzieki, nie przeszkadza mi to, bylam tylko ciekawa co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3Rni Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Testuje układy.Możesz to wygasić przyciskiem na kierownicy z lewej strony chyba to jest ENTER zawsze myslałem ze to pasy na tylnej kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 No pasy pasy,ale sprawdza,czy zapięte i czy czujniki aktywne.W tedy robiły raban(ale tylko na desce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Wg instrukcji: wyświetla się zawsze po zapaleniu silnika przez 35 sekund. Pokazuje, które pasy na tylnej kanapie są niezapięte (czerwona kropka) lub zapięte (pusta kropka). Wyświetla się także gdy jakiś pas zostaje odpięty w trakcie jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zachowaj się jak złodziej Ale żeby nic nie niszczyć to zrób to zamykając się wewnątrz samochodu i spróbuj wysiąść . Nie ma w instrukcji Qq instrukcji alarmu bo jest to w większości opcja dodana z osobną instrukcją i nie wiem jak by syrenę uciszyć Masz też "od tego" ASO . Moniko ! Fergul oczywiście ,że przesadził z tym "biciem się" ...ale miło jest się uśmiechnąć do " pci" przeciwnej niż do tej samej ... i obojętnie jakby to nie zabrzmiało Sprawdzilam alarm zgodnie z sugestia kolegi Nowy 1011 i nic nie zawylo, wyglada na to, ze alarmu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Monika,czy masz gdzieś na desce,pod deską w okolicy kierownicy,ew.w okolicy klawiszy z lewej strony taki guzior wielkości 20 groszówki z czerwoną diodą ? Jeśli tak toto ustrojstwo jest od alarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Możesz nie mieć - za alarm najczęściej trzeba dopłacić (w Polsce życzą sobie ok. 1500) lub dają "niby" gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nie zauwazylam takiego "guziora" ale takze nie mam instrukcji odnosnie alarmu, a czytalam, ze takowa dolaczaja, wiec po prostu nie mam alarmu i bede beczec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nie masz guziora,to możesz nie mieć alarmu A nie miałaś alarmu w specyfikacji samochodu?przy zamówieniu??? Jeżeli nie no to na amen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Te wszystkie alarmy, to bardziej pod ubezpieczyciela zakładane, bo niektórzy wymagają kilku zabezpieczeń, niż dają rzeczywistą korzyść. Zadajmy sobie pytanie czy tak naprawdę zwracamy uwagę na wyjący gdzieś tam alarm? Zacznie wyć taki samochód w środku nocy pod blokiem, to prędzej doczeka się strzała jakimś laczkiem z któregoś okna i bluzgów na właściciela niż rzeczywistego zainteresowania ze strony lokatorów. Tak więc nie masz czego żałować Monia. Złodziej jeśli będzie chciał ukraść, to i tak ukradnie i akurat alarm jest tu jednym z najmniej kłopotliwych dla niego zabezpieczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ubezpieczyciel (w moim przypadku PZU) do samochodu o wartości powyżej 100 tyś. zł życzy sobie dwa zabezpieczenia, np. immobiliser i autoalarm. Inaczej nie ubezpieczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Moj ubezpiczyciel nie pytal a autoalarm, a tak zupelnie na boku, sa jakies statystyki odnosnie kradziezy tych wlasnie aut,,sa to auta latwe w uprowadzeniu i czy czesto sie zdarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nie szukałem,nie pytałem.... i myślę ,że nie ma Nissana w takich statystykach,albo jeżeli jest to robi tyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nikomu na forum nie ukradli na razie QQ II. Przynajmniej nikt się tym nie chwalił. I może niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Starych Qq parę zginęło ... m.in. mam po takim kpl. kół zimowych . Ostatnio ktoś Tu też się ogłaszał , że sprzeda koła zimowe bo mu auto uprowadzili Waszych Qq nikt nie kradnie ... może są nic nie warte :D Edytowane 18 Października 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Też tak myślę Nowy. Dlatego dziwię się, że chcesz swojego sprzedać. Edytowane 18 Października 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 I tego się trzymajmy Nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baska Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Odnośnie kradzieży... U mnie w mieście nie kradli terenówek ale była akcja w maju ze pełne zestawy kół od aut japońskich kradli , z upodobaniem na Nissany. Nawet pisali o tym w gazecie lokalnej ze to jakaś plaga , ale nie mogę na szybko znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Juz wiem o tym wszystko, zmieniam temat: czy mozna z pendrive ogladac filmy i w jakim musza byc formacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi