janio Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) Jakieś dwa lata temu umówiłem się na wymianę poduszki pasażera, bo kierowcy wymieniłem przy poprzedniej akcji. Przed terminem wymiany zadzwonili z powiadomieniem że akcja wstrzymana do nie wiadomo kiedy. No więc jeżdżę i czekam, a nawet zapomniałem o sprawie. Wczoraj dostaje pismo o akcji na wymianę. Zadzwoniłem i jestem umówiony na 14.06. W-wa, Japan Motors, ul Krasnobrodzka 5. Samochód już nie młody myślę sobie, ale trzeba jechać. Straszą wybuchnięciem i rozrzuceniem różnych elementów. Wymiana ok. pół godziny. Edytowane 9 Czerwca 2022 przez janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 W dniu 9.06.2022 o 21:03, janio napisał: Jakieś dwa lata temu umówiłem się na wymianę poduszki pasażera, bo kierowcy wymieniłem przy poprzedniej akcji. Przed terminem wymiany zadzwonili z powiadomieniem że akcja wstrzymana do nie wiadomo kiedy. No więc jeżdżę i czekam, a nawet zapomniałem o sprawie. Wczoraj dostaje pismo o akcji na wymianę. Zadzwoniłem i jestem umówiony na 14.06. W-wa, Japan Motors, ul Krasnobrodzka 5. Samochód już nie młody myślę sobie, ale trzeba jechać. Straszą wybuchnięciem i rozrzuceniem różnych elementów. Wymiana ok. pół godziny. Poduszka pasażera wymieniona. Troszkę musiałem poczekać, ale już problem z głowy. Obserwuję że zmalało zainteresowanie na forum dot. Notka, chociaż sporo ich jeszcze jeździ po drogach. Forum coś ucichło i przestało żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi