Mrówa Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam, na wstępie moje uszanowanie dla forumowiczów/klubowiczów. Przebrnąłem przez kilka stron tematów w dziale Almery, ale nie znalazłem zapytania, które mnie interesuje: Mam problem z obudową filtra powietrza (1.6 z gazem), który notabene jest już do wymiany, bo jest nieszczelny i wybucha no i wiadomo: obroty spadają i silnik gaśnie. Największe trytytki nawet nie wytrzymują . Ciężko to upolować na Allegro, a jeśli już się pojawi to do silników 1.4. I tutaj moje pytanie: jaka jest różnica w budowie obudowy w zależności od pojemności silnika? Pytam jako laik, nie interesuję się motoryzacją, ale jeździć trzeba. Z góry dzięki za odpowiedź i piona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 GA14DE/GA16DE ma tą samą obudowę. Zobacz może podpasuje z P10/P11/N14 z GA1xDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.