GhostDriver Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam. Czy montował ktoś jakąś akcesoryjna nakładkę albo końcówkę wydechu? Planuję u siebie zastąpić standardową jakąś odrobinę większą/grubszą. Może widzieliście jakieś ciekawie wyglądające końcówki w juke'u, albo może ktoś ma zamontowany taki tłumik jak w aukcji? http://allegro.pl/dedykowany-sportowy-tlumik-ulter-nissan-juke-10-15-i6042828607.html EDIT Tłumik odpuściłem , zdecydowałem się na samą nową końcówkę, przyspawaną do fabrycznego tłumika, zdecydowanie większa od oryginalnej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Idziesz moim śladem mam taką samą albo bardzo podobną 2 lata już .Bo oryginał szybko korodował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Clawis, zapodaj jakąś fotkę jak wygląda z bliska. Jaką u Ciebie ma średnicę zewnętrzną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ładnie . Clawis u Ciebie ma ona na całym przebiegu taką samą średnicę czy zwęża się przy tłumiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Niestety nie zwęża się tylko dochodzi do samego tłumika .Mocowana na 3 wkręty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 A fabryczną rurę wychodzącą z tłumika musiałeś uciąć czy nakładka jest na nią nasadzona? Nakładka u Ciebie w środku jest pusta czy ma siatkę? U mnie rura ucięta przy samym tłumiku i nakładka przyspawana do tłumika, no i w środku ma jakąś taką siatkę. U mnie średnica zewnętrzna to 10cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 To zwykła nakładka na rurę wylotową tłumika ale dobrze dopasowana i mocowana na wkręty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.