Joasia90 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 ja wiem, to dopiero początek ale ten widok gdy GT-R przy TObie zwalnia na ulicy uchyla okno i mówi - to co? do świateł ? luuubie to hehehe zakupuje najpotrzebniejsze części od COOBCIA , później pojadę na strojenie . uzbieram jeszcze więcej, aaaa może kiedyś jak będę bogata to uturbię lub kompresor pod maską się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Dopóki nie uturbisz to jak podjedzie gtr z tym pytaniem to udawaj glucho-niemą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joasia90 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 No wiadomo ,że szans nie ma na razie wiadomo uśmiech numer 5 czy ktoś wie coś na temat tych kolektorów? http://www.jdl-performance.com/sklep/kolektor-wydechowy-dc-sports-nissan-350z.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Kup sobie kolektory Stillena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joasia90 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Stillen tylko w stanach siedzi ? nie ma żadnych europejskich sklepów z kolektorami stillena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Niestety nie jak chcesz tuningowac zetke musisz się z Amerykanami zakolegowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Kiedy szukałem kolektorów do swojej Zetki to biorąc pod uwagę aktualny kurs dolara ustalili mi cenę Stillenów na 3960zł. Ściągnąłem dzięki mojemu Mechanikowi inne z Niemiecowni za 1980zł i też pięknie siadły. Pozdrawiam. Edytowane 21 Marca 2016 przez Robert83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joasia90 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Niestety nie jak chcesz tuningowac zetke musisz się z Amerykanami zakolegowac hmm Ok https://www.stillen.com/performance/exhaust-systems/stillen-2003-2007-infiniti-g35-2003-2006-nissan-350z-mild-steel-headers-ceramic-coated-508350m/vehicle/2004-nissan-350z.html a jak wygląda temat późniejszych modów, np turbo , kompresor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Sprawdzając ceny wydechu invidia na stronie producenta trafiłem na takie kolektory. http://www.invidia-europe.com/nissan-350z-03-z33-exhaust-manifold-header-s.html http://www.invidia-europe.com/nissan-350z-06-z33-exhaust-manifold-header-s-hr.html Też mogą być dobrej jakości jeśli invidia je sugeruje do swoich układów. Edytowane 21 Marca 2016 przez BogdanROX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joasia90 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 jestem patrze i ceny jak najbardziej OK dobrze ze szło by z Holandii mam tam trochę znajomych było by może szybciej i łatwiej ciekawe jaka różnica miedzy pierwszym a drugim , oprócz ceny of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Te tańsze też wyglądają okey - późno się schodzą i pod łagodnym kątem bez przewężeń. A jak myślisz o turbo to najtaniej/najlepiej wychodzi wrzucenie kolektorów z 370Z w wolnossaku przyrosty będą minimalne na poziomie 3KM ale później bardzo się przydają i są "zgrabne" dobrze potem się upycha turbo instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joasia90 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 no baa oczywiście myślę o turbo i właśnie dlatego się pytam co do kolektorów 370Z pasuje plug&play do 350tki ? btw, jakie są koszta uturbiena i kompresora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Koło 20 tyś trzeba liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joasia90 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 noo lepiej wydac 20 tys na turbo niż na fajki i chlanie zaczynam zbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dopiero zauważyłem,że te droższe kolektory od invidii mają oznaczenia HR. W HRkach już jest kolektor inaczej poprowadzony? Domyślam się, że do tej wersji silnika inne sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 No wszystko przygotowane, dziś zapakuje i wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joasia90 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Niemoge sie doczekac wyglada super a dziala pewnie jeszcze lepiej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Czy ktoś miał doświadczenia z firmą Megan Racing? Wpadł mi w oko taki kolektor: http://www.meganracing.com/products/product_detail.asp?prodid=1146&catid=8 Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez misio_de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 średnia półka, ale kilka rzeczy miałem tej firmy i jak najbardziej na plus pod względem jakosciowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wydaje mi sie że może działać, w podobnej cenie są DC Sports a one są sprawdzone że dizałają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilazaurus Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Coobcio, Wyślij mi PM lub daj znać tutaj bo chciałbym nabyć jakieś części do podrasowania Z'tki. Chciałem kupić tego spacera do kolektora dolotowego i powiększony kolektor oraz dolot i być może ART Test Pipes. Z tego co widzę to masz jakiś własny sprzęt i byłbym chętny na ten sprzęcik i ewentualny program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 chyba coś Ci się pomyliło bo Kuba ART pipami nie handluje, bo niby skąd jak nikt u nas nie ma na aucie, to o czym mowa ja miałem kupić ARTy ale wybrałem coś innego - tak czy inaczej paypal i kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilazaurus Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nie dopisałem jednego zdania Zapatrywałem się na sklepy USA (Motordyne, JWT) i te "chciałem" dotyczyło własnie tych sklepów. Co wybrałeś zamiast ART? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi