Michalmiko Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Wychodzi na to, że moja Yi ma najlepszy chipset według tego porównania (Ambarella A12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Mam i ja tylko jeszcze nie zamontowany tak jakbym chciał Jeszcze w pudełku Tu było za nisko. Przez czujniki i kamery nie jest tak łatwo ja umiejscowić. Po zmianie softu na Ang Już połączone i skonfigurowane Jedyne rozsądne miejsce to po prawej stronie lusterka... przy tym kącie widzenia nie powinno mieć to większego znaczenia. Eee szkoda ze nie po angielsku...Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Jest prosty sposób na zmianę Edytowane 14 Października 2016 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Będziesz zadowolony Proponuję tak jak pisałeś - po prawej stronie lusterka. U mnie jest przyssana do tych kropek na szybie. Chyba jeszcze nie odpadła ani razu, więc jest w porządku Nie zasłania widoku, a "widzi" dobrze, przynajmniej w J10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Witam, Tylko ten kabelek od zasilania tak nieładnie "wisi". Proponuję zamontować małą przetwornicę 12VDC/5VDC-USB i kabelek puścić w podsufitce i w słupku. O przetwornicy pisałem już w tym poście. Zrobiłem tak u siebie i jestem zadowolony... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi