ganzos Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam! Mam problem z pasami bezpieczeństwa kierowcy w moim Nissanie Almera Tino. Zwijają się znacznie gorzej niż inne pasy w samochodzie, czasami nawet do tego stopnia, że muszę ręcznie naciągnąć pas i pomóc mu z schowaniu się do środka. Czy mogę coś sam z tym zrobić, czy konieczna będzie np. wymiana całego zespołu zwijania pasów bezpieczeństwa kierowcy? Czy warto np. wyciągnąć pas i siknąć na zwijacz np. WD-40, albo czymś innym, poczekać jakiś czas i zwinąć pas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Możesz spróbować i smarem miedziowym psiknąć u mnie to pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/102447-pasy-bezpiezeństwa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.