kacper1852 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Siemanko .Mam problem z zamkiem w moim Nissanie P12 kombi. Wiem , że istnieje możliwość otworzenia go mechanicznie poprzez przesuniecie go w lewą stronę od wewnątrz ( taki biały dzyndzel) . Moje pytanie jest takie - jeżeli nie działa otwieranie ze środka na drzwiach kierowcy, z pilota i z tylu na klapie ,ponieważ zamek rozwalony w mak ( żonka przywaliła jakoś nie fortunie w metalowy karnisz i karnisz rozwalił ten plastik biały i lekko się zamek uszkodził ,no cały poszedł w pizdu) a jest klapa zamknięta i ni jak nie da się otworzyć - co mam robić? help. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Na drzwiach nie działa? Przetrzymaj go 3 sekundy i powinien się otworzyć, a jeżeli popsuty jest przełącznik to możesz go rozebrać i zewrzeć kable na 3 sekundy tak samo na klapie możesz zrobić jeżeli pod przełącznikiem zostały Ci jakieś kable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.