zaq79 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) za fotki plusik ode mnie. BArti dobrze prawi, można zostawić tył i ewentualnie dokupic do niego przód. Co prawda rocznikowo są stare 44 tydzień 2010 roku ale bieżnika jest bogato - aż dziwne że nic a nic się nie zużyły, jak kupowałem X-a w 2012 roku to oponki były "równe" przód i tył. Oczywiście że przód idzie dużo szybciej. W sumie przez te 4 lata przejechałem tylko 60 tyś. Kupie tylko na przód nówki a tył zostanie jak jest. Mam jednak jeszcze inny problem ale o tym w osobnym poście żeby nie mieszać tematów. (problem z napędem) Edytowane 9 Lipca 2016 przez zaq79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniu211 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam ja mam założone Kormoran Summer SUV 215/70R16 opona cicha dobrze trzyma na mokrym szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi