acidrain84 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Witam, Mam taki (idiotyczny przyznam) problem z moją Almerą, w szczegóły co i jak doprowadziło do tej sytuacji nie będę się zagłębiał. Niemniej jednak jestem w sytuacji, gdzie nie mam już żadnego kluczyka do mojej niebieskiej paskudy i nie mogę jej otworzyc w żaden cywilizowany sposób. Centralny zamek u mnie nie występuje, problem jest czysto mechaniczny. Poradź drogie Bravo, co nabyć i z której strony ugryźć problem, bo nie mam w tym najmniejszego doświadczenia - samo otwarcie auta nie byloby aż takim problemem, ale a) nie mam czym odpalić, takoż czym zamknąć, c) przez rozsypana (stan agonalny) skrzynię nie mam za wielkiej opcji przemieszczenia się w miejsce, gdzie mógłbym ją zostawić otwartą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_DW Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Immobilizer jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidrain84 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 O ile nie ma (było) w kluczyku (plastikowej obudowie grotu), to nie. O ile nie ma (było) w kluczyku (plastikowej obudowie grotu), to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_DW Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 A masz diode mrugajaca na desce rozdzielczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidrain84 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Hmm... Dioda jest. W sumie to nie interesowałem się tym głębiej, zakładałem, ze to taki pozór alarmu. Czyli jestem w czarnej ... jeszcze głębiej niż zakladalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_DW Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Niestety ja Ci juz nie pomoge. Nie mam zielonego pojecia jak to ominac. Moze sa jakies firmy ktore sie sprawami z immobilizerem zajmuja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidrain84 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ha, mnie bardziej jak ominiecie, interere jak to cholerstwo wywalić z auta. Szpeci tylko, a w razie kradzieży mi go żal specjalnie nie będzie (i tak jest/była na dojazd do pracy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ha, mnie bardziej jak ominiecie, interere jak to cholerstwo wywalić z auta. Szpeci tylko, a w razie kradzieży mi go żal specjalnie nie będzie (i tak jest/była na dojazd do pracy). Wiesz co mnie interesuje ?? Co ta Almerka myśli o Tobie ... trochę jej współczuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.