SNAKE4X4 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 tomku, bede cos tam u ciebie zamawial to wezme tez dwie ooduchy i wsadze pod bude to sie sorawa wyjasni mogę ci wrzucić 8szt, jeśli chcesz robić body lift, to różnicę w wysokościach poduszek (jeśli jest) możesz zgubić dodając odpowiedniej wysokości dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) ja mam.doublecab jest 8 poduszek, myslalem ze wszystkie sa takie same w taki. razie dopiero po podniesieniu budy dowiem.sie prawdy. Jednak na logike otwory w uchwytach poduszek są wszystkei takie same więc zrobię tak jak radzi Tomek, skoryguję wysokość na dystansach. Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Radek_sl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 poduszki są na pewno rożne, mnie najbardziej interesuje jakie miały wymiary jak były nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 jak rozumiem hubert szukales nowych i soczalws na laurach ? ja.mysle ze te patrolowe soe da tam pozenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 w połowie budy sa poduchy wchodzące w miski, tam mogą się nie zmieścić, ale że oczywiście można coś przerobić. Mi chodzi po głowie dorobienie na wzór oryginału ale nie mama wymiarów od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 takie cos znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 stoją u mnie obydwa ... app strasznie małe opakowania w wysokiej cenie, ani jeden ani drugi mi nie przypadł do gustu. app małe opakowania i drogie chyba tylko na pojedyncze dziurki w blasze, zostaje przy cortaninie - lałem nim z pistoletu po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 ja daje IKOROL pol litra 65pln , litr wystarczyl na cala rame drazki itp. zachowuje sie identycznie jak Rstop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 w tej cenie jest 5l cortaninu o tym twoim nie słyszałem, cortanin moim zdaniem to dokładnie to samo co fertan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 nadal nie znalazłem suwmiarki, w załączniku fotka z trzema poduszkami, tą z prawej już znacie, oprócz niej jeszcze dwie o rożnych wysokościach (jakby co mogę doraźnie pomierzyć dwie pozostałe) ale zobaczymy co Radek powie po przymiarce no i w pozostałych załącznikach oryginalne poduszki do D22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 te z d22 wyglądaj znajomo, pierwsza jest trochę inna masz je że tak powiem na stanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 nie mam ich na stanie, ale mogę je ściągnąć cena kompletu 6szt przy dzisiejszym kursie to około 1300zł, więc myślę, że koncepcja którą chce wdrożyć Radek jest ekonomicznie dużo bardziej uzasadniona, no chyba, że musi być genuine, pan ma dolar, pan się bawi )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 otwory w ramie sa wszystkie takie same wiec tu bwdziw pasowac, jesli roznice sa jedynie w wysokosci to kwestia dystansow do liftu zalatwi sprawe hubert : http://ikorol.pl/ http://ikorol.pl/home-ultra-extended/ z opisu wynika ze stosuje sie go tak jak APP RSTOP, z mojej opini wyglada tak samo. przylega di starych powłok i czystego metalu nakladalem pistoletem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Cena trochę zaporowa, no te patrolowe wyglądają jeszcze bardziej ciekawie. Musze sprawdzić twardość gumy w poduchach ale tak na jakieś 60ShA wygląda, oczywiście że można wyrównać dystansami tylko ja wolałbym mieć zgodne z oryginałem, ale to ja. Przy okazji wypróbuje ikolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 poduszki przyszly, srednice sa takie same, chyba ze u mnie bylo kombinowane. Mam wyjeta tylko jedna i od patrola sa wyzsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 a wejdą tam po środku kabiny w te miseczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 jutro wyciagne to ci powiem, u mnie kabina lezy na 8 poduszkach unciebie chyba na 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 tak zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 poduszki przyszly, srednice sa takie same, chyba ze u mnie bylo kombinowane. Mam wyjeta tylko jedna i od patrola sa wyzsze. jakby co to te niższe też mam więc możemy wymienić, zawsze będzie bliżej oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 a ja szaleje dalej, webasto mam namierzylem komoletny zestaw klimatyzscji do T1 chyba bedIebpasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 tez klimę chce założyć ale już wiem że muszę sam pojechać to wykręcić, bo nikt nie dopilnuje żeby był naprawdę cały komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) hubert kliknij na pw. gosc od ktorego kupuje ma dwa komplety.wroce do poduszek pod kabine. jesli chodzi o d21 to rzecywiscie przednie poduchy przy silniku i ostatnie sa inne, ale ja.mam rame od R20, tam wsYstkie uchwyty na bude sa takie same i te poduchy od patrola beda pasowaly. niemniejjednak byloby cudnie zdobyc wymiary oryginalnych poduszek wiadomo bylibynwtedy gdzie ktora poduche zalozyc lub jaki wymiar dystansu na dany uchwyt dac.Buda zwalona, czas na prEkladke silnika skrzyni i napedow. 17/02/2017Dzis dojechala klima i turbina. po weekendzie zaczynam powoli skladac maszyne donkupy 04/03/2017 - uturbiony silnik 2,5D trafił juz na odnowioną ramę.koledzy gdzies widzialem u nie moge znalezc, taka tabela z olejami do terrano gdzie ile i jaki, przy okazji remontu wymieniam wszystkie plyny ustrojowe w skrzyni i reduktorze rowniez, ta tabela pozwoli mi zaoszczedzic czasu. Edytowane 19 Lutego 2017 przez Radek_sl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 http://forum.nissanklub.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=3269 Załącznik do pierwszego posta http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/41698-olej-płyny-i-inne-smary-niezbędne-w-eksploatacji/ O to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 tak dokldnie, dzieki uhm prawoe miesiac nic nie robilem. czas wrocic do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 JUz wróciłem, problemy osobiste i zdrowotne uniemożliwiały mi funkcjonowanie, Snake masz PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi