Radek_sl Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Napisalem ze mam problemy zdrowotne i to nie swoje, żone zaczał zzerac rak, pochlania nasze wszystkie oszczednosci, nie mam glowy do niczego. To nienoszustwo tylko zwyczajna bezradnosc. W najblizszym tygodniu zamkne temat SnakeaProszę Tomka onpotwoerdzenie zamkniecia sprawy i jesli to mozliwe o wyczuszczenie wątku z niepoyrzebnyh zdań.Koledzy potrzebuje schemat hydrauliki ukladu.hamulcowego z korektorem. w moim aucie wszystko odpadlo nie wiem jak poprowadzic nowe rurki. Proszę zapoznać się z regulaminem, ze szczególnym zwróceniem uwagi na III / 6hNastępny post napisany w tym stylu, trafi w kosmos, bez ostrzeżenia Edytowane 24 Lipca 2017 przez Andrzej G Regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 sprawa została zamknięta (ponad pół roku to trwało) posty usunąłem (nie tylko moje) bo jestem ostatni, żeby robić komuś koło doopy szkoda tylko, że nie stać Cię było na jeden telefon i chwilę "męskiej" rozmowy, bo jak potrzebowałeś to wiedziałeś, że wystarczy wybrać numer i nacisnąć zieloną słuchawkę ale nie odbierałeś telefonu (nie tylko ode mnie ale i z innych numerów, z których dzwoniliśmy do ciebie w celu wyjaśnienia) jak zacząłem "robić dym" na forum to miałeś czas pisać, ale na telefon, nie było czasu wiesz (i ci którzy mnie znają nie tylko z forum), że jestem normalnym facetem, z którym da się normalnie gadać ale nie skorzystałeś z tej formy BTW schemat mam ale może się znajdzie ktoś, kto będzie chciał ci go podrzucić (bo ja nie) to już ostatni mój post w tym temacie dziękuję, dpbranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 22 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 buda D21 na ramie od T2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 buda D21 na ramie od T2 Rozumiem że auto stoi na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 nie , stoi normalnie tylko wrzucam fotke z tel a ta sie wywala na beret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekddz Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Witam wszystkich jestem tu całkowitym nowicjuszem posiadam King Cab D21 2,4 125 KM i nie mogę dostać poduszek pomiędzy kabinę a ramę bo moje się rozpadły. Będę wdzięczny za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Można je reanimować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 da się spasować od Patrola (nowe nie reanimowane), temat przerobiony w tym wątku (przeczytaj od początku to tylko 7 stron ), jakby co zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Da się spasować, ale SNAKE ja wymieniałem ramę i nowa rama miala inne uchwyty niż oryginaly w D21, jednak jest wszystko do zrobienia. W końcu odpaliłem, po ponad dwóch latach silnik odpalił na dotyk z półobrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rethempthoor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Z półobrotu mówisz.... Jak Chuck Norris :-) To cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 No ba. Tymbardziej że silnik przeszedł modyfikacje . Dołożyłem turbinę. No i pojechał do lakiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) Lakiernik się spisał, ale k..... jakiś słaby lakier strasznie się rysuje ;( Edytowane 8 Maja 2018 przez Radek_sl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Nabiera kształtów widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 No w końcu :). W sobotę pierwsze taplanko w pogorzelicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jestem mocno rozczarowany lakierem, kolor jest idealny mój wymarzony jednak jedna wyprawa na zlot leciutkie krzaczki i wróciłem tak jakby ktoś cały weekend chodził wokół mojego nissana z gwoździem i szukał miejsca gdzie by tu jeszcze drapnac. Kilku lakierników mi powiedziało że z matowymi tak po prostu jest i juz. Ja w to nie wierzę i szukam pomocy czy jest tu ktoś kto wie jak malować matowymi lakierami i żeby się potem tak nie rysowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Trochę już pojeździłem moja zabawką, jednak trochę mi brakuje kucyków pod maską a w dodatku całkiem sporo chla diesla, koledzy jak myślicie da się zaimplementować mu silniczek od Transita ? Mam Transita z takim motorem i jest bardzo zwinny a do tego mało pali . https://allegro.pl/fiat-ducato-ford-transit-2-2-jtd-tdci-silnik-06-11-i7392944723.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Pamiętaj że musisz to połączyć ze skrzynią z d21 lub reduktor ze skrzynią z ducato. Ja osobiście jestem fanem najdziwniejszych przeróbek, natomiast nie podpowiem Ci w kwestii potencjalnych problemów jakie z tego wynikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Za 3 tygodnie ruszam do Albanii, narazie tak jak jest, potem będzie czas do następnych wakacji na pomysły i ich realizację Połączenie ze skrzynią raczej nie powinno być problemem w dzisiejszej dobie CNC. Edytowane 25 Czerwca 2018 przez Radek_sl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Witajcie, wracamy do gry razem z moim D21 ;)) Czas skończyć to co zacząłem 5 lat temu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi