alexvq35 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Co chcesz przez to powiedzieć ? Pies ogrodnika, odpuść ... ----- Można by pokombinować z jakimś uchwytem do decatów, tak jak jest w serii, tam się pewnie jakieś wibracje niosą. Przy jakich obrotach masz te "dźwięki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 U mnie ten dźwięk występuje przy schodzeniu z obrotów w przedziale 2200 - 2400 po mocniejszym dodaniu gazu. Gdy delikatnie dodasz gazu wtedy tego dźwięku nie ma. W moim temacie auta za chwilę będzie filmik, którego wczoraj na szybko nagrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elex Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 http://www.ebay.pl/itm/JAPSPEED-NISSAN-350Z-CAT-BACK-T304-STAINLESS-STEEL-EXHAUST-SYSTEM-K4-/160970341176?hash=item257a947b38:g:cLsAAOSwDNdV7WYh Ma ktos taki wydech? Normalnie podchodzi do Eu bez problemu ? czy trzeba rzezbic sporo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 to replika HKS. Niektóre podchodzą bez problemu , inne pasują tylko do usa - zapytaj sprzedawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elex Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) okej,zapytalem sprzedawcy podchodzi aktualnie mam wydech oem,usuniete katy,i bardzo fajnie gada,jak wrzuce catbacka jak nie mam katow to bedzie tragedia z dzwiekiem? polonez sound? co w tym wypadku mi koledzy polecacie dodac by to fajnie mruczalo? Edytowane 19 Lipca 2017 przez elex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Porządne kolektory wydechowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elex Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Jakiej firmy najlepiej? I zda to robotę mówisz jak reszta OEM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Z krótkich to Stilleny, z długich PPE. Tak zda, bo wspominałeś, że już nie masz katów i teraz kupujesz catback. Na koniec dołożysz spacer i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymek Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Najlepsze kolektory stosunek cena/jakość to fabryczne z 370z. Edytowane 20 Lipca 2017 przez Drzymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 No i kolektory naprawdę niedużo dźwięk zmieniają, chyba, że ma się jakieś długie z cienkimi ściankami... kolektory więcej na moc wpływają jak już. Z krótkich brać te z 350Z HR lub 370Z, długie OBXa mają jeszcze przystępną cenę, PPE to już pod 10 z instalacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Trochę się tu ktoś zakręcił z tymi kolektorami Kolega pyta jak uniknąć poloneza a kolektory w tym nie pomogą. Rezonowane dekaty i środkowy tłumik jeśli chcesz zminimalizować poloneza. Będę to przerabiał wkrótce, bo na razie zrobiłem tylko rezonowane dekaty i cały przelot (i jest polonez) a teraz dodam środkowy tłumik przelotowy i zobaczę co to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymek Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ale musisz jeszcze odpowiedni ten tłumik założyc, nie wystarczy byle co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Panowie czy ktoś wie gdzie mogę dostać ten wydech ? > Motordyne Shockwave TDX2 A może ma ktoś z Was i podziel się opinią ? Edytowane 8 Lutego 2018 przez Mycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Tomek, ja taki wydech sprowadzałem dla Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi