bubsony Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam w Święta . W mojej A 32 z 95r. padł silnik 2.0 i naprawa jest nieopłacalna.Włożyłem dużo nowych części w podwozie(całe zawieszenie,wydech,amory),czujniki,sprzęgło itp. i zastanawiam się nad kupnem A 33.Czy te części można ewentualnie przełożyć do nowszego modelu,też z silnikiem 2,0. ? Jeżeli nie to będę ją musiał sprzedać na części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ebay kolego i sprawdzasz kazda czesc do jakich modeli pasuje. Mysle ze malo bedzie pasowalo, troche moze z wydechu, a czesci zawieszenia do a33 sa tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubsony Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ebay kolego i sprawdzasz kazda czesc do jakich modeli pasuje. Mysle ze malo bedzie pasowalo, troche moze z wydechu, a czesci zawieszenia do a33 sa tanie. Myślałem o pozostawieniu starej maxi jako dawca do nowszego modelu,szkoda mi części w które włożyłem ponad 4 tyś. a dalej już nie mam zamiaru w nią inwestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek79 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Witam w Święta . W mojej A 32 z 95r. padł silnik 2.0 i naprawa jest nieopłacalna.Włożyłem dużo nowych części w podwozie(całe zawieszenie,wydech,amory),czujniki,sprzęgło itp. i zastanawiam się nad kupnem A 33.Czy te części można ewentualnie przełożyć do nowszego modelu,też z silnikiem 2,0. ? Jeżeli nie to będę ją musiał sprzedać na części. Witam.Jestem po raz pierwszy na forum i potrzebuje części do A32 a konkretnie lusterka zewnętrznego lewego. Posiadasz jeszcze swoja maximę czy już poszła na części? A może wiesz, gdzie mogę dostać takie lusterko bo jest problem z dostępnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.