CaptainRandall Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja pierdzielę, panowie... będzie BOSE... a jak tak liczyłem, że w Teknie być miało... I co tera? ;-) Podsuną pakiety mod. dla wersji sprzed FL? Nic nie podsuna, bedzie jak bylo. Jedyna opcja to sprzedac auto i kupic jeszcze raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 a Wy myślicie ,że producent ukrywa wersję po liftingu która będzie dostępna w Europie sprzedając w Chinach czy gdzies tam już tak wyglądające wersje ? wg mnie tak nie bedzie wyglądała wersja po liftingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClockMan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Nic nie wiadomo. Byłem w sobotę w salonie Nissana w Krakowie. Na Powstańców Śląskich miły Pan stwierdził jednoznacznie że nie wie nic o face-lifting Nissana Qashqai. A to że coś jest w chinach to nie znaczy że i tu będzie, bo to inny rynek. Tyle że dla tego pana Hyundai, Kia, czy Nissan to jedno i to samo. Na Jasnogórskiej również całkiem miły Pan stwierdził że spodziewają się małego upgrade (dolna część przedniego zderzaka, nadkola, ...) ale nie wie czy to będzie od początku 2016 czy później. Co ciekawe na Jasnogórskiej wyzbywają się samochodów "Demo". Edytowane 7 Grudnia 2015 przez ClockMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nic nie wiadomo. Byłem w sobotę w salonie Nissana w Krakowie. Na Powstańców Śląskich miły Pan stwierdził jednoznacznie że nie wie nic o face-lifting Nissana Qashqai. A to że coś jest w chinach to nie znaczy że i tu będzie, bo to inny rynek. Tyle że dla tego pana Hyundai, Kia, czy Nissan to jedno i to samo. Na Jasnogórskiej również całkiem miły Pan stwierdził że spodziewają się małego upgrade (dolna część przedniego zderzaka, nadkola, ...) ale nie wie czy to będzie od początku 2016 czy później. Co ciekawe na Jasnogórskiej wyzbywają się samochodów "Demo". Demo QQ u nich to już proponowali pod koniec września , jak szukałem dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vendetti Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jak dla mnie to w obecnej wersji brakuje dobrego nagłosnienia, napędu 4x4 i mocniejszego silnika w automacie oczywiście i to powinno się pojawić w wersji po face liftingu. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dla niecierpliwych faceliftingu - na salonie w Genewie ma sie pojawić zapowiedź wersji QQ Premium Lakier - czarny mat z złotymi wstawkami, nowy grill i zderzak, koła 20'' w śrdoku skóra nappa, złote i karbonowe dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 wygląda suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Hmmm czerń ze złotem.... Jakby mu jeszcze krzyże dodać to mamy karawan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 taki pakiet powinien pojawić się jako opcja ala coś jak GT-LINE w KIA skoro QQ w wersji NISMO Nissan nie chce sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciu Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 mi się podoba znalazło się jeszcze wnętrze. apropo FL QQ to wszędzie podają datę na 2017r zmiany obejmą pewnie więcej aniżeli chińska wersja 2016 z przemodelowanym przednim zderzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Zlodzieja takze bedzie sie podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 O gustach się nie dyskutuje,ale jak dla mnie to zlote dodatki to na karawan lub auto oligarchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 mi się podoba znalazło się jeszcze wnętrze. apropo FL QQ to wszędzie podają datę na 2017r zmiany obejmą pewnie więcej aniżeli chińska wersja 2016 z przemodelowanym przednim zderzakiem. to co na zdjęciu to X-Trail (ma nawiewy z tyłu). X-Trail też ma być w wersji Premium wiec pewnie kolorystyka będzie taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dla niecierpliwych faceliftingu - na salonie w Genewie ma sie pojawić zapowiedź wersji QQ Premium Lakier - czarny mat z złotymi wstawkami, nowy grill i zderzak, koła 20'' w śrdoku skóra nappa, złote i karbonowe dodatki. Na rejestracji pisze, ze to concept, nigdy nie wejdzie do seryjnej produkcji w tej formie. Na felgach tandetnie nalozone zolte warstwy w photoshopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciu Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 to co na zdjęciu to X-Trail (ma nawiewy z tyłu). X-Trail też ma być w wersji Premium wiec pewnie kolorystyka będzie taka sama to co na zdjęciu to X-Trail (ma nawiewy z tyłu). X-Trail też ma być w wersji Premium wiec pewnie kolorystyka będzie taka sama Nawiewy z tyłu są też u ruskich w QQ. Ale masz racje tunel środkowy zdradza że to X-Trail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Qashqai prosto z Genewy http://moto.onet.pl/nissan-qashqai-premium-concept-genewa-2016/nbrwwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Qashqai prosto z Genewy http://moto.onet.pl/nissan-qashqai-premium-concept-genewa-2016/nbrwwc Prawdziwy facelifting bedzie w przyszlym roku i jak na razie mozna tylko spekulowac co to bedzie. To co pokazal QQ w Genewie raczej rozczarowuje, zbyteczne ozdobki, zmieniona kierownica, jakas niezrozumiala obsesja carbonem. Zamiast dopracowac istniejacy samochod bawia sie w dodawanie kolejnych swiecidelek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciu Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 orientujecie się może jakie gumy (rozmiar) założone są na te felgi 20` w QQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 225 40 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke2 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam, Znalazłem wizualizację 3D QQ model 2016. Przypuszczalnie jest to wersja na rynki azjatyckie, już wcześniej prezentowana na forum. Na zewnątrz znalazłem tylko różnicę w kształcie dolnego zderzaka i świateł przeciwmgielnych. Nowy kształt świateł przeciwmgielnych zapewnia lepsze doświetlanie zakrętów, czego mi osobiście brakuje w obecnej wersji. Ale z drugiej strony obecna wersja przedniego zderzaka bardziej mi się podoba. Czy tak będzie wyglądał facelifting QQ na Europę? Zobaczymy. W białym QQ prezentowanym w chińskim teście SUV-ów, oprócz wspomnianego zderzaka, wypatrzyłem różnice w postaci ręcznego hamulca postojowego ???, oraz nawiewu powietrzna na tylną kanapę i chyba inne radio. http://humster3d.com/360-view/?id=146098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Przedni zderzak wygląda jak spojler z F1,i jakiś taki kanciaty jest cały Qashqai.Ale światła w zderzaku są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke2 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Pomyłka w wersji chińskiej nie ma nawiewu na tylną kanapę. Ktoś wspominał, że w wersji rosyjskiej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Pomyłka w wersji chińskiej nie ma nawiewu na tylną kanapę. Ktoś wspominał, że w wersji rosyjskiej jest. Jest, widac to na testach zza wschodniej granicy na You Tube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciu Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 225 40 20 gdzie znalazłeś tą informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajed Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 W przyszłym roku ma zadebiutować pół-autonomiczna odmiana QQ. Może przy tej okazji będzie drobny FL. http://www.v10.pl/Polautonomiczny,Nissan,Qashqai,zadebiutuje,w,przyszlym,roku,134485.html?normal Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi