rafsty Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ja stałem w kolejce za wzrostem ale to rozum mi dwa razy dało osobiście wolałbym dziurkę na środku dachu i tam wsadzić antenkę wtedy miałbym więcej zabawy aby ją przekrzywiać do pokonywania podziemnego garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 kiedyś w rybniku na parkingu biegał ochroniarz i gonił tych z antenami - bo nisko rury biegną po suficie i antenki waliły na cały parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ja tak raz wpadłem z 2 metrowym batem w taki parking a ponieważ nie chciało mi się wychodzić i bawić w składanie to przejechałem przez całą długość i faktycznie wszyscy chyba myśleli że się parking wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 21 godzin temu, buba1982 napisał: Obecna aura spowodowała, że mam nieco więcej czasu, więc przyglądam się swojej Kaśce. Znam zadanie jakie ma spełniać filtr, jak również filtr powietrza, w samochodzie, ale doprawdy, jak długo żyje i używam samochodu, nie spotkałem się wcześniej z podobnym stanem filtra powietrza po 20 000km i prawie 8 miesiącach użytkowania. Czy u Was wygląda to podobnie? Przyznam, że zawsze wymieniałem filtry po ok 150000km, ale.... Samochód użytkowany w 100% na drogach asfaltowych Jak zobaczyłem to zdjęcie to dzisiaj podjechałem wymienić filtr powietrza w mojej kaśce i nie wiem gdzie kolega jeździł ale mój filtr niewiele się różnił od nowego. Ale skoro już był to wymieniłem na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Cytat a nie mogłeś zrobić odwrotnie? hehhe najpierw sprawdzić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Brzyku kupiłem filtr i podjechałem do chłopaków aby mi wymienili. Jak wyciągnęli już stary to pomimo że wyglądał nieźle stwierdziłem że przecież nowego nie wyrzucę Nie wiem dlaczego był w takim stanie a u kolegi taki syf na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degaar Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Witam Podpowie ktoś jak ustawić fotel elektryczny w tekna plus aby po wyłaczeniu zapłonu odsuwał się do końca?? ustawiłem fotel pod siebie ale po wył zapłonu nie odjeżdza (umożliwia to łatwe wysiadanie) widziełem na yt filmik na którym fotel odjezdza z kierowca po wyłączni zapłonu będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 On 2/6/2019 at 6:08 PM, degaar said: Witam Podpowie ktoś jak ustawić fotel elektryczny w tekna plus aby po wyłaczeniu zapłonu odsuwał się do końca?? A masz automat ? jeżeli tak to strona 3-23 instrukcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degaar Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 hej dzieki za odpowiedź.. mam skrzynie manualną. Rozumiem że ta opcja działa tylko w automacie? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Przyglądając się z boku QQ II stale kłuja mnie w oczy małe tarcze hamulcowe. Wyglądają jakby były wzięte z samochodu o 2 klasy mniejszego. Poszperałem trochę w katalogach firm oferujących części zamienne i chyba większych nie ma nawet w Xtrailu. Ale może się mylę i jest coś większego pasującego P&P do naszych QQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMA Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Większym zgrzytem jest chyba to że te tarcze hamulcowe mają większą średnicę na styku z największa oryginalną felgą 19 cali. Po wyjeździe z salonu rdza która się na nich pojawia słabo wygląda w połączeniu z czernią i polerowanym aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Za te pieniądze chciałbyś pozłacanych? Ja wymieniłem zaraz po kupnie i mam już na nich 8 tys i są srebrne Nie ma rdzy...jak długo,zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 46 minut temu, RAMA napisał: Większym zgrzytem jest chyba to że te tarcze hamulcowe mają większą średnicę na styku z największa oryginalną felgą 19 cali. Po wyjeździe z salonu rdza która się na nich pojawia słabo wygląda w połączeniu z czernią i polerowanym aluminium. Dokładnie! obraz tragiczny, sam zastanawiam się, co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMA Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 9 minut temu, JACKO29 napisał: Za te pieniądze chciałbyś pozłacanych? Ja wymieniłem zaraz po kupnie i mam już na nich 8 tys i są srebrne Nie ma rdzy...jak długo,zobaczymy Wymieniłeś tarcze hamulcowe zaraz po kupnie? I to na srebrne? No nie zagadam nawet, bo credit card nie mam złotej a tylko plastikową w jakimś bliżej nieokreślonym kolorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Przyglądając się z boku QQ II stale kłuja mnie w oczy małe tarcze hamulcowe. Wyglądają jakby były wzięte z samochodu o 2 klasy mniejszego. Już o tym wspominaliśmy że to średniak w dużej oprawce.Chyba zarówno pod względem wyglądu jak i obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dokładnie! obraz tragiczny, sam zastanawiam się, co z tym zrobićSzczerze? Trochę się wam dziwię. Jaki problem przy zmianie kół "szurnąć" szczotką drucianą i "prysnąć" np.wurt cynk?Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dokładnie! obraz tragiczny, sam zastanawiam się, co z tym zrobić Szczerze? Trochę się wam dziwię. Jaki problem przy zmianie kół "szurnąć" szczotką drucianą i "prysnąć" np.wurth cynk jasny np.? Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 2 godziny temu, manix napisał: Szczerze? Trochę się wam dziwię. Jaki problem przy zmianie kół "szurnąć" szczotką drucianą i "prysnąć" np.wurth cynk jasny np.? Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Szczerzę, na jak długo to coś pomoże? do następnej wymiany kół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 No właśnie.Na moich tarczach jest właśnie coś takiego jak ocynk.Już 8 tys zrobione na nich i zero rudej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 14 godzin temu, drds napisał: Przyglądając się z boku QQ II stale kłuja mnie w oczy małe tarcze hamulcowe. Wyglądają jakby były wzięte z samochodu o 2 klasy mniejszego. To niech kolega spojrzy na tarcze w ssangyongu korando. Tam to dopiero są mini tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxqa Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam.Jaka może być przyczyna pisku podczas hamowania nadmienie że tarcze i klocki są ok.Wymienione zjawisko nie występuje ciągle acz kolwiek jest denerwujące.Samochód ma przejechanie 66000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 19 godzin temu, RAMA napisał: Po wyjeździe z salonu rdza która się na nich pojawia słabo wygląda w połączeniu z czernią i polerowanym aluminium Tak ogólnie to mówimy o tym samym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 W poprzednim aucie pomalowałem to srebrnym Hammeritem i był spokój,w tym na wiosnę zrobię to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam.Jaka może być przyczyna pisku podczas hamowania nadmienie że tarcze i klocki są ok.Wymienione zjawisko nie występuje ciągle acz kolwiek jest denerwujące.Samochód ma przejechanie 66000 km.Mogą być źle dobrane klocki do tarcz (twardość), pył w jarzmach, gdy piszczą rzadko, to np. wilgoć. Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxqa Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Raczej źle dobrane to nie z tyłu jeszcze oryginał a przód wymieniany w marcu na oryginalne nissana w serwisie.Może wilgoć to jakiś trop poczekamy do wiosny i wtedy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi