Kazik_R52 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 To SUV przecież, chodzi o świeże autka a nie stare nowsze i nowe LC to SUV, którego się kupuje 2 sztuki jednym jeździ , drugiego naprawia i tak na zmiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Kazik, chodzi o LC a nie LR Edytowane 4 Października 2015 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 a Toyotka to już inna bajka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej71 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam-dzięki za wszystkie,rady i sugestie.Transakcja zrealizowana .Jestem szczęsliwym posiadaczem X-traila!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 ale jazda. To opisz go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej71 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) 2005 rok-kolor szaro-perłowy???niebrudzący(PODOBNO )2.2 dci 136KM.A teraz troche przemyśleń....W porównaniu do X którego posiadałem(2003r,114 KM)inksza inkszość.Praca silnika nieporównywalna,dynamika również.Biegi wchodzą bez metalicznego pogłosu i wsteczny bez chrobotania.Jedyne co mnie zastanawia to czy kierownica jest bardziej sztywna ze względu na opony-235/16?bo i prowadzi się inaczej.Wcześniej były 205/16????No oczywiście blacharka nie jest igła-rysy i owszem są....ale cóż wymagać???Jednym słowem dopóki nie zacznie się psuc jestem HAPPY!!! :jump:W moim przypadku(w międzyczasie -pomiędzy tamty m X -trailem a tym miałem toyotę rav-4)kto raz pokochał X-traila- zawsze do niego wróci sprawdziło się Bez obaw -żona też go uwielbia!!!!!!! Edytowane 17 Października 2015 przez maciej71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 235/16 Trochę szerokie Powinno być raczej 215/16 w tym modelu. Gratki i bezawaryjności Ps. Umyj go czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 no dci to dci. Z laczkami coś nie halo. Teraz to so sprawiłeś zabawkę. W styczniu będę zmieniał na t31 w B. Jest tylko jedna sztuka w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam-dzięki za wszystkie,rady i sugestie.Transakcja zrealizowana .Jestem szczęsliwym posiadaczem X-traila!! Ale która? Pochwal się. Może inne oferty już w ogóle znikły, jak zaczęliśmy o nich wspominać. Zapisz stronkę i najlepiej skopiuj fotki. Niech się nowy nabytek sprawuje jak najlepiej. Powodzenia i pozdrowienia. ------------ Trochę się pogubiłem, bo odpowiadałem na poprzednią stronę. A tutaj już tyle przybyło. Lecz i tak wydaje mi się że post nadal trafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej71 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 http://olx.pl/oferta/nissan-x-trail-2-2dci-4x4-polecam-wa-wa-CID5-IDcaqLh.html. Oto ON .No i cholerka te laczki to jednak jeszcze w inny deseń-235/60 16 ZR .Szkoda chyba zmieniać bo prawie nowe pirellki.A ...i pasek śpiewa dokładnie jak w poprzednim egzemplarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 No to jeszcze raz gratuluję i teraz zapraszam do działu z gadżetami. Taka furka powinna się wyróżniać w Twoim mieście. Ładnie by się prezentowała jakaś naklejka NKP i oczywiście klubowa ramka pod tablicę rejestracyjną, na które aktualnie przyjmuję zapisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej71 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Karibox...-co to za cudo z edycji limitowanej czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Wygląda na V8 5,7 HEMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej71 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Że z jeepa cherokee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Karibox...-co to za cudo z edycji limitowanej czy jak?? Nie,,,,,,, 2.0B taki sam jak w t30. Helllooouuuu 5,7 hemi jaki to miałem kiedys a wlasciwie tatko w c300 to by wyrwał raczej saneczki i szedł jak zakonnica w Louise de Finnesie Chodzi o tego http://allegro.pl/nissan-x-trail-t31-2-0-benzyna-i5731356253.html Niech mi tylko który go ruszy to ukatrupie. Dużo się namęczyłem. Edytowane 18 Października 2015 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej71 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 ŚLICZNOŚCI ,...no i jeszcze na moich lokalnych numerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Chodzi o tego http://allegro.pl/nissan-x-trail-t31-2-0-benzyna-i5731356253.html Niech mi tylko który go ruszy to ukatrupie. Dużo się namęczyłem. A to jakaś reklama? żarcik taki. Jeśli chcesz go kupić, to daj zaliczkę i niech go facet nie wystawia. Mamy jeszcze 3 m-ce, więc ktoś Ci może sprzątnąć z przed nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 spox one tak nie schodza. w styczniu zmieknie na 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A czy on nie powinien mieć 141KM a nie 136? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 no powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 @karibox1, zerknij w DO i powiedz mi co masz wpisane w rubryki F1. F2 i F3 oraz O1 i O2. Różnie to piszą w zależności od Wydziału Komunikacji. Konkretnie chodzi mi o;; DMC pojazdu - jaka jest? (nie MW) Jaki DMC - (MMC) przyczepy do ciągnięcia? Bo rozumie, że masz X-a na benzynie? Ile ma koni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Przyczepa to 2 t a KM to 140, w ostatnim motor suv uzywane jest tabela wielu suv z masa przyczep. Najwiecej ma santa fe = z 3 tony z dowodu jutro dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Mnie chodzi o szczegóły i konkret w/g DO! Niestety, ale kamerki na drogach już wszystko łapią - wystarczy marka/model samochodu i przyczepa, a za ..,.naście km zatrzyma mnie ITD. I do tego nie potrzebne są autostrady (bo i na bocznych mogą przyłapać). Ja muszę wiedzieć ile waży samochód do podróży DMC, oraz ile może ciągnąć przyczepy. Ale razem nie może mi to przekroczyć 3,5t, gdyż nie mam B+E ani C. Więc czasami muszę przystosować(zmienić) przyczepę na inną, aby wagi mi n ie przekroczyło. Zmieniając wagę przyczepy - tzn. zakup innej (lżejszej), to wiąże się z rezygnacją niektórych "luksusów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Mirek, zmień auto, szkoda przyczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej71 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Ooo widzę,że nie jestem jedyny,który ciągnie...przyczepę Edytowane 19 Października 2015 przez maciej71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi