Lechu Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Witam wszystkich, potrzebuję pomocy w znalezieniu bezpiecznika światła cofania x trail t31, nie świeci się żarówka, a jest dobra/sprawdziłem/, może on jest przyczyną, a może jeszcze coś innego? z góry dziękuję za pomoc, poniżej bezpieczniki w kabinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Larfen Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Na odwrocie klapki jest rozpiska;https://forum.nissanklub.pl/topic/99679-t31-opis-przeznaczenia-bezpieczników/Ale nie widzę tam typowego bezpiecznika od lampy cofania, nie padło coś więcej?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Dzięki, ale już patrzyłem i tam nie ma bezpiecznika opisanego jako światło cofania, będę musiał chyba odwiedzić elektryka, pozdrawiam Lechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Bezpiecznik jest .poszukaj dobrze. W T31 sa trzy skrzynki z bezpiecznikami.jedna w kabinie nad lewa nogą ,2 i 3 obok siebie pod maską obok akumulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Dzięki, teraz będzie trochę wolnego, to muszę poszukać pod maską, bo w kabinie go nie ma, pozdrawiam Lechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ja mialem nie dawno tez taką zagwostkę tylko z bezpiecznikiem od świateł pozycyjnych.Jest pod maską w drugiej skrzynce ,tej w ktorej bezpieczniki sa od spodu wlożone i trzeba plytke z bezpiecznikami obrócic aby dokonać wymiany. W instrukcji do auta nie znalazłem informacji i opisu bezpieczników.Tylko pisze jak je wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 4 godziny temu, Lechu napisał: Witam wszystkich, potrzebuję pomocy w znalezieniu bezpiecznika światła cofania x trail t31, nie świeci się żarówka, a jest dobra/sprawdziłem/, może on jest przyczyną, a może jeszcze coś innego? z góry dziękuję za pomoc, poniżej bezpieczniki w kabinie 18 minut temu, piotrek3 napisał: Ja mialem nie dawno tez taką zagwostkę tylko z bezpiecznikiem od świateł pozycyjnych.Jest pod maską w drugiej skrzynce ,tej w ktorej bezpieczniki sa od spodu wlożone i trzeba plytke z bezpiecznikami obrócic aby dokonać wymiany. W instrukcji do auta nie znalazłem informacji i opisu bezpieczników.Tylko pisze jak je wymieniać Dzięki za cenne informacje, nawet nie wiedziałem, że są 2 skrzynki, wezmę się za to w wolnej chwili, ale przynajmniej będę już wiedział jak do tego podejść, jeszcze raz wielkie dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.