JACKO29 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Poszukaj w Brico,albo Majstrze rury spiro z aluminium o średnicy podobnej do turbo i nałóż ją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard48 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 WCZORAJ _---Jakiś pech mnie dopadł ,i znów kolega gryzoń postanowił nie odpuszczać tym razem upodobał sobie takie COŚ i poszarpał całe to ustrojstwo, następne koszty. Zawieszki domestosa wiszą cały czas i do tego co tydzień psikam sprayem na KUNY, czyli cała ta zabawa o Du....ę rozbić W niedziele wracałam z Polanicy, i po drodze zaczęło coś grzechotać pod maską najpierw co jakiś czas ,a potem ciągle nie do zniesienia taki grzechot ,czwartek pojechałem do serwisu że usuną ,pojeździli chyba ze 4 razy porozbierali pozaglądali i stwierdzili że 2 godziny to za mało i nie mogą zdiagnozować tego grzechotania .Postanowili zarezerwować na przyszły tydzień auto zastępcze i będą działać ,czyli rozbierać oglądać ?? mam nadzieję że usuną usterkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Cóż to za potworny stwór, który nawet obudowę pompy paliwa zeżarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Nie wiem jak regulamin forum, ale jak widzę kolejne takie rzeczy to mnie chce kur... pier... Ten Nissan to takie g...no, że aż głowa boli. To wszystko powinno iść sądownie przez instytucje państwowe. Może jak ktoś ten s...t bierze na leasing na 3...5 lat z ubezpieczeniem to go to z grubsza nie rusza, ale jak ktoś jak ja i tym podobne osoby zamierza jeździć przynajmniej 10 lat to szlag normalnie trafia. Po tym weekendzie i moim dziadostwie 1,2 jestem tak wk..., że aż mną trzęsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard48 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) W dniu 3.08.2019 o 01:36, Ryszard48 napisał: W niedziele wracałam z Polanicy, i po drodze zaczęło coś grzechotać pod maską najpierw co jakiś czas ,a potem ciągle nie do zniesienia taki grzechot ,czwartek pojechałem do serwisu że usuną ,pojeździli chyba ze 4 razy porozbierali pozaglądali i stwierdzili że 2 godziny to za mało i nie mogą zdiagnozować tego grzechotania .Postanowili zarezerwować na przyszły tydzień auto zastępcze i będą działać ,czyli rozbierać oglądać ?? mam nadzieję że usuną usterkę Gąbeczka wymieniona na nową i grzechotanie usuniętę ,chłopcy się postarali. Przyczyna jak powiedzieli zagieta osłona na rurze wydechowej (osłona ) najprawdopodobnie jak GRYZOŃ przechodził sobie to przez nieuwagę pozaginał,wyprostowali i narazie po kłopocie Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Ryszard48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 W dniu 3.08.2019 o 20:06, colins napisał: Cóż to za potworny stwór, który nawet obudowę pompy paliwa zeżarł? Jak czytam ten temat, to zaczynam się obawiać o alufelgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi