JacekJQ Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Mam taką rozkminę: Wersja wyposażenia accenta różni się od wersji tekna m. in. tempomatem. Ponieważ producenci tną koszty więc przypuszczam, że tempomat w wersji accenta jest ale nie ma do niego sterowania (fizycznych przycisków z prawej strony kierownicy). Gdyby kupić kompletną kierownicę od wersji tekna lub kupić komplet przycisków sterujących, podłączyć i zamontować to zadziała? Jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Tutaj jest opisane w j. Rosyjskim https://www.drive2.ru/l/503467474944000113/ Trzeba kupić na alim przyciski, przerobić je , ale i jeszcze wgrać oprogramowanie co mnie martwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Super, dzięki! Spróbuję powalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Jak coś rozkminisz pisz w temacie , też by mi się tempomat na autostradzie przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.