karibox1 Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Czy u Was też drży rozwinięta roleta bagażnika w czasie jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuk Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 3 godziny temu, karibox1 napisał: Czy u Was też drży rozwinięta roleta bagażnika w czasie jazdy? Generalnie to przy jeździe po trudniejszym terenie z tyłu wszystko się tłucze: oparcia foteli, roleta, dolna półka bagażnika, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Dziwne. U mnie nic nie stuka ani nie drży, nawet na nierównościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 W dniu 26.09.2019 o 21:21, JackSet napisał: Dziwne. U mnie nic nie stuka ani nie drży, nawet na nierównościach. U mnie też,bo roleta jest w aucie założona tylko przy jego zakupie a potem sprzedaży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) 11 godzin temu, piotrek3 napisał: U mnie też,bo roleta jest w aucie założona tylko przy jego zakupie a potem sprzedaży . Bez rolety nie jest głośniej od tylnych nadkoli? Pomijając estetykę wyjącego bagażnika. Edytowane 28 Września 2019 przez Smakor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 U mnie roleta czy zwinięta czy rozłożona nie wydaje żadnych dźwięków. No i nie sadze aby jej brak lub byt coś zmienił w kwestii głosu od nadkoli. Zainwestowałem 200 zł i kilka godzin pracy z samoprzylepnymi matami bitumicznymi i wykleiłem dno bagażnika łącznie z przegrodą za siedzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Godzinę temu, JackSet napisał: U mnie roleta czy zwinięta czy rozłożona nie wydaje żadnych dźwięków. No i nie sadze aby jej brak lub byt coś zmienił w kwestii głosu od nadkoli. Zainwestowałem 200 zł i kilka godzin pracy z samoprzylepnymi matami bitumicznymi i wykleiłem dno bagażnika łącznie z przegrodą za siedzeniami. W sensie podłogę nad kołem od spodu? A przegroda za siedzeniami co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 12 minut temu, Smakor napisał: W sensie podłogę nad kołem od spodu? A przegroda za siedzeniami co to? na górze fotki pod odpiętą wykładziną taki kawał blachy. Nietety tylko te 2 fotki zrobiłem. Zdjałem tez osłonę progu i tam tez wykleiłem bo zostało mi kilka pasków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 I jest zauważalna różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 W dniu 29.09.2019 o 15:42, Smakor napisał: I jest zauważalna różnica? Uslyszalna tj. na pewno mniejszy rezonans jest z tylu zwłaszcza podczas przejazdu po kostce. Na autostradzie jest tez ciszej. No i nic nie stuka co lezy luzem miedzy kolem a wneką a zmiescilo sie tam troche rzeczy (kable, hol, wajha do podnośnika itd) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 U mnie stukała...ale teraz już nie stuka. nie wiem, co się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Kochani dziękuję ale okazało się, że to terkotał fotelik dziecięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punisher777 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 poszukuje rolety ma.moze ktos na sprzedaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punisher777 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 szukam.rolety w kolorze czarnym. moze ma.ktos na sprzedaz? wszedzie białe siwe kremowe a nie ma nikt na sprzedaż czarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredikruger Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Może tu?? https://toptun.pl/nissan-x-trail-2014-roleta-bagaznika-czarna-p35643 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zobacz na aliexpress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 W dniu 28.04.2020 o 18:53, fredikruger napisał: Może tu?? https://toptun.pl/nissan-x-trail-2014-roleta-bagaznika-czarna-p35643 cytat z strony "Czarna roleta dedykowana do modelu NISSAN X-TRAIL T32 2014+. (NIE PASUJE DO WERSJI Z KLAPĄ ELEKTRYCZNĄ)" Były sprzedawane w naszym kraju X-y z klapą otwieraną ręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Oczywiście... Sam celowałem w Acenta dopóki nie dostałem super oferty na N-C+ Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Smakor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 W dniu 26.09.2019 o 08:16, karibox1 napisał: Czy u Was też drży rozwinięta roleta bagażnika w czasie jazdy? jeśli komuś coś z tyłu puka - stuka i nie wie co to, może to być rozwinięta roleta i zaczepiona na słupkach. Luz na tych zaczepach powoduje delikatne stuknięcia na wybojach. Wystarczy wykleić te zagłębienia tak aby nie było luzu. Ja zastosowałem samoprzylepne filcyki w kolorze ecru. Dociąłem do kształtu zagłębienia i jest cichutko. Kształt dobrany po kilku próbach to kliny czyli 3 trójkąty połączone stożkami. Wyobraźnia podpowie resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi