mibegreen Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Witam Forumowiczów. Szukam karoserii i ramy do Terrano II z papierami moje niestety w słabym stanie. Przedmiot moich poszukiwań musi być w stanie bardzo dobrym do ewentualnego ściągnięcia nalotu i zabezpieczenia. Proszę pomóżcie.. Silnik 2.4 116 KM mam po remoncie kapitalnym tak jak zawieszenie ukł. paliwowy itd. Więc jeszcze blachy i rama. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 pogadaj z Yurkiem może coś wie i dopomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mibegreen Opublikowano 4 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 A jakiś kontakt do Yurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 https://forum.nissanklub.pl/forum/230-świat-według-lemmyego-czyli-spartan-garage-ezg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 oj coś czuje że nie będzie łatwo znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 no też tak czuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1305 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 rama od krótkiego jeszcze niedawno była niedaleko mnie na szrocie w bdb stanie aż dziw i chcieli 500 zł przy samodzielnym demontażu 350 ale nie wiem czy aktualne . Sam ją chciałem tak na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.