Wojtek74 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 3 godziny temu, Przemo391 napisał: Czy na tej nowej mapie jest już dodany nowy odcinek drogi do zakopanego tzw Zakopianka - droga ekspresowa S7 Skomielna Biała – Rabka Zdrój. (odcinek był otwierany pod koniec września 2019r) Nie no to jeszcze za wcześnie , mapa jest z bodajże z marca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Z marca? To można liczyć na aktualność dróg sprzed roku...To i tak dobrze bo poprzednie mapy miały 2 letnią zwłokę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo391 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dzisiaj dzwoniłem na infolinie AUTOMAPY . Konsultant przekazał, że Sklep Play blokuje im dostęp aby udostępnić ich program. Są w trakcie rozmów i nie jest wstanie wskazać konkretnej daty kiedy Sklep Play odblokuje im funkcje udostępniania AUTO MAPY na Android Auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo391 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Witam Byłem ostatnio na rocznym przeglądzie samochodu i kierownik serwisu powiedział, że jeden z jego pracowników odpalił na fabrycznym radiu AUTO Mape tylko nie wiedział jak. A tego pracownika akurat w tym dniu nie było w pracy. Było to w Dąbrowie Górniczej. Może ktoś z was już coś kombinował ? Pozdrawiam Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Przemo391 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Instalujesz Android Auto i możesz korzystać z Google Map. Android auto nie jest dostępny w sklepie play. Musisz ściągnąć i zainstalować np.: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 A jeśli masz na smartfonie Androida w wersji 10, to nie musisz instalować Android Auto. Masz go w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jureczek Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Witam.Najnowsza mapa to:15041_4_5 z marca 2019r. Taką mi wgrano w serwisie Nissan w Sosnowcu- przez USB. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 To jest aktualizacja Nissana datowana na marzec 2019 (a mamy czerwiec 2020!). Aktualizacja ta zawiera mapy TomTom z grudnia 2017! To tyle w temacie aktualności map oferowanych przez Nissana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo391 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Mam pytanie czy oryginalna mapa nissan informuje o fotoradarach oraz odcinkach pomiarowych prędkości bo nie miałem okazji jeszcze sprawdzić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 5 minut temu, Przemo391 napisał: Mam pytanie czy oryginalna mapa nissan informuje o fotoradarach oraz odcinkach pomiarowych prędkości bo nie miałem okazji jeszcze sprawdzić Pozdrawiam Jak jej używałem to jeszcze tego nie potrafiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Jak miałem oryginał NC to nie potrafiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 2 godziny temu, Przemo391 napisał: Mam pytanie czy oryginalna mapa nissan informuje o fotoradarach oraz odcinkach pomiarowych prędkości bo nie miałem okazji jeszcze sprawdzić Nigdy nie potrafiła i w dalszym ciągu nie potrafi. To coś w Nissanie to wyrób "nawigacjopodobny" a nie nawigacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Jak to nie potrafiła? Przecież można wczytać własną bazę POI. Nie jest to Yanosik, ale nie piszcie, że nie ma takiej opcji - albo jak Jacko29- że nigdy nie było takiej opcji. Można wczytywać wiele innych POI dostępnych darmo w necie: np. Bary McDonalds itp kto co chce. Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Karminadel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Karmi,ja nie w ten sposób pisałem.Chodzi o to,że dostając AM masz wszystko w komplecie.A w NC musisz sam kombinować.Więc nie ma.Alenie dziwię się Nissanowi i firmie która ich zaopatruje w mapy,bo podstawą do aktualizacji są zgłoszenia od kierowców,którzy zgłaszają co się w danym momencie i miejscu zmienia,dopiero w tedy reagują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo391 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Witam A ma ktoś aktualną bazę punków POI (fotoradarów) do mapy nisanowskiej . Jeżeli tak to prosiłbym o wrzucenie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 20:36, Karminadel napisał: Jak to nie potrafiła? Przecież można wczytać własną bazę POI. Nie jest to Yanosik, ale nie piszcie, że nie ma takiej opcji - albo jak Jacko29- że nigdy nie było takiej opcji. Można wczytywać wiele innych POI dostępnych darmo w necie: np. Bary McDonalds itp kto co chce. Gdzie i na co te POI wgrać, jak mapy są w pamięci systemu, a nie na karcie SD? Piszę o QQ po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi