JACKO29 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Brawo Tomek...zachciało Ci się i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jedyne czego szkoda, że te lampy nie są full led. Żółte długie wyglądają fatalnie i nie bardzo jest co wsadzić w ich miejsce. Jest osram cool blue, ale to bez homologacji. Myślałem ledy h11 wsadzić ale h11 ma odpowiadająco mniej lumenów niż h9. No i zwykłe h11 mają zamalowane na czole, a h9 nie. Zastanawiam się jakby led h11 się zachował co do świecenia jako długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) Fota mijania z przeciwmgielnymi. Niestety jakiej opcji bym nie ustawiaĺ to rozmywa ostrość. Zdjęcie z print screena z wideo, które w sumie najbadziej wyostrzało widok. Ale i tak się nie umywa do tego co widać na żywca. A tak oświetla otoczenie w miejscu gdzie jest czarna noc, bez księżyca, bez latarni. Choć nie do końca, nie zgasiłem oświetlenia ganku domu. Edytowane 13 Marca 2021 przez tomkek1912 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Super... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 W dniu 12.03.2021 o 17:37, tomkek1912 napisał: Jedyne czego szkoda, że te lampy nie są full led. Żółte długie wyglądają fatalnie i nie bardzo jest co wsadzić w ich miejsce. Jest osram cool blue, ale to bez homologacji. Co do długich, masz rację - po przełączeniu z LED mijania, w oddali niewiele się zmienia. Ja wywaliłem fabrycznie zamontowane H9 (długie) i wsadziłem w ich miejsce JAPOŃSKIE Żarówki Xtec H9 4200K 65W super white Efekt d-py nie urywa, ale jest o wiele lepiej niż było na fabrycznie założonych żarówkach drogowych.. Kusiło mnie coś takiego GPT ŻARÓWKA H9 65W 5800K HID PLASMA SUPER WHITE ale sprzedawca nie był skory by odpowiedzieć na zadane pytanie, więc został ze swoimi żarówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 A mógłbyś cyknąć jakieś zdjęcie mijanek z włączonymi długimi, tak przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi