Leszek70 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Radio podpięte. Tak jak pisał Czolg76 moduł do kamer nie jest potrzebny jak kupujesz radio w wersji B. Kostki podpina się plug&play. Przewód Amp com trzeba połączyć z czerwonym przewodem wychodzącym z kostki w radiu kupionym. I taka uwaga - jak mimo tego nie będzie dźwięku to jak ma się podłączony do radia przewód z dwoma wtyczkami cinch i taką kwadratową wtyczką (dzisiaj zrobię zdjęcie i jutro wrzucę) to trzeba odłączyć. Przełącznik Camera działa tylko na prawą kamerę - po naciśnięciu pokazuje z prawej strony ekranu widok z prawej kamery i linię pomocniczą. To ten kabel. Edytowane 4 Kwietnia przez Leszek70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek70 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Też macie tak, że czasami znika dźwięk z radia? I robi się czarny ekran podczas cofania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czolg76 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia W dniu 4.04.2025 o 13:32, Leszek70 napisał: Też macie tak, że czasami znika dźwięk z radia? I robi się czarny ekran podczas cofania? Dźwięk znika, bo tak mam ustawione, żeby podczas cofania radio się wyciszyło. Nie chciałbym nie słyszeć potencialnego słupka ocierającego zderzak, lub co nie daj Boże krzyku dzieciaka. Co do czarnego ekranu to nie. Przełącza się na widok z kamery i tak jest dokąd nie wyłączę wstecznego. Ten kabel ze zdjęcia wyżej jest chyba od podłączenia usb ze schowka, o ile dobrze widzę. W dniu 31.03.2025 o 12:53, OgOn napisał: U mnie to nie działało, dajcie znać po próbach może u Was się uda. I u mnie nie działa 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek70 Opublikowano Wtorek o 06:51 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:51 To, że podczas cofania dźwięk jest ściszany to normalne. Chodzi mi o to, że jak jadę (do przodu 😆) to czasami wcina mi dźwięk a aplikacji radiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi