hubert406 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Dzień dobry , Czy któryś z kolegów mógłby polecić siłowniki do klapy bagażnika do pulsara ? Moje już ledwo zipią Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Oj leniuszku, leniuszku Wystarczyło zerknąć TUTAJ zamiast odgrzewać starego kotleta Pozdrawiam Edit. Inter Cars Dodam, że bezpośrednim dystrybutorem amorków z Krosna jest firma " Firma Handlowo Produkcyjna GALI sc M.Gałuszka,J.Lipka " Dzwonisz / piszesz, podajesz parametry siłowników które potrzebujesz ... i dostajesz czego chcesz. Moje z Krosna służą mi już od 4 lat i nie mam uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Fakt, dzięki Andrzej Zakupiłem te produkowane przez Krosno , zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrowienia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Gdzie zamawiałeś i kiedy - teraz ? Tak jak wspomniałem wcześniej - te z Krosna sprawują się dużo lepiej niż fabrycznie założone przez Nissana. Fabryczne nie dotrwały do 3 lat, a te z Krosna po 4 latach sprawują się jakby były świeżo założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Tak, teraz, przez Allegro , chyba takie jak Ty masz.https://allegro.pl/oferta/nissan-pulsar-silownik-gazowy-klapy-tyl-2szt-11299546329 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 78,00 zeta za 2 sztuki, to zrobiłeś interes życia Tym razem się przyłożyłeś , bo ja tej oferty nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 I darmowa dostawa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 10 godzin temu, Andrzej G napisał: 78,00 zeta za 2 sztuki, to zrobiłeś interes życia Tym razem się przyłożyłeś , bo ja tej oferty nie widziałem Ja wiem czy interes życia? Niekiedy Krosno ma takie ceny,cieszcie się że do Pulsara,bo do Kaśki jeden kosztuje 45-48 zeta.A jak byśta się zapytały pana Jacka to pan Jacek by doradził Polcar,,albo KAMOKA. Dla obydwu robi Krosno!!! A są równie dobre jakościowo i tańsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 1 godzinę temu, JACKO29 napisał: A jak byśta się zapytały pana Jacka to pan Jacek by doradził A kto niby swego czasu mi doradził, jakie siłowniki kupić ? Posłuchałem i do tej pory nie żałuję 1 godzinę temu, JACKO29 napisał: Dla obydwu robi Krosno!!! A są równie dobre jakościowo i tańsze.... Nie każdy szukający ma Twoją wiedzę w tej (i nie tylko) materii. Niektórzy są przeszczęśliwi, kiedy uda im się znaleźć to czego szukali i zmieścili się w okolicach stówki, a nie kosztuje to 5 stówek jak niektóre siłowniki do Pulsara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 W ramach ciekawostki, tak na wesoło. Moje źle działają tylko zimą. Chciałem wymieniać, ale się rozmyśliłem, mimo że z 4-5 razy walnę głową w klapę o tej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 43 minuty temu, tomkek1912 napisał: Chciałem wymieniać, ale się rozmyśliłem, mimo że z 4-5 razy walnę głową w klapę o tej porze roku. Może jak walniesz głową 6-ty raz, to przemyślisz sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witold Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Tak, teraz, przez Allegro , chyba takie jak Ty masz.https://allegro.pl/oferta/nissan-pulsar-silownik-gazowy-klapy-tyl-2szt-11299546329 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDziękuję za pomoc. Zamówione za 78 zł z aukcji https://allegro.pl/oferta/nissan-pulsar-silownik-gazowy-klapy-tyl-2szt-11299546329 .Robota na 10 minut + płaski śrubokręt + pomocnik żeby klapa na głowę nie spadła. Stare wytrzymały 8 lat i gasły w oczach. Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 W dniu 17.12.2017 o 12:31, Ziootek napisał: W 9-letniej Tiidzie też siłowniki klapy bagażnika działają bez zarzutu W 13-letniej tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 No tak sporo pisania o siłownikach do Pulsara ale ja w Qashqaiu 2015r mam teraz to sam - ciepełko to lukes , zimniej to dziad mnie wali w głowę . Zanim cos kupie to mam pytanko > Krosno a nie Nissan to dowala bardziej w zawiasy ? czy to mit ? nie ukrywam ,że gdyby były to wolałbym silniejsze deczko tylko martwi mnie to hasło tłumienie pod koniec podnoszenia.. Ja kto jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 1 godzinę temu, GRZECH0TNIK PL napisał: Krosno a nie Nissan to dowala bardziej w zawiasy ? czy to mit ? nie ukrywam ,że gdyby były to wolałbym silniejsze deczko tylko martwi mnie to hasło tłumienie pod koniec podnoszenia.. Ja kto jest ? Każdy siłownik w końcówce podnoszenia tłumi (spowalnia) prędkość podnoszenia. W temacie Pulsara opisałem jak u mnie zachowywały się fabrycznie montowane nissanowskie siłowniki. Wywaliłem ten badziew i założyłem Krosno o identycznych parametrach jak fabryczne. Po podmianie niezależnie czy to lato, czy zima, robią swoją robotę. Nawet się nie zastanawiaj - jak podjąłeś decyzję o zmianie, to kupuj Krosno. Gdzieś na forum koledzy padali nawet namiar na siłowniki Krosna w cenie zdecydowanie niższej niż oferowane w sklepie fabrycznym Krosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi