Onyx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Elo Elo!No więc mamy chilowy zastuj, sprzedaje reszte częsci z Turbi kitu, no i ruszam na całego. Wacu mówi że w czwartek wysyła do mnie Turbine ruzaj ruszaj bo tak naprawde czasu nie zostalo duzo jakies szczegooly moze bys podal jak sie prace beda posuwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Będą szczegóły z Fotorelacją spoko niech no suszarka wpadnie w moje ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 taka turbinka to cieszy juz jak sie na nia patrzy fotki to za malo, musza byc filmy koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Robi chwilowy powrót do Stage jeden - nie wytrzymam tych 3 tygodni do przybycia nowej turbiny, a na drogach zrobiło się sucho trzeba leczyć leszcz No tylko tą większą przepływkę załorzę zobacze jak się to przełorzy na dziwięk/osiągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 kUBA , NAKREC JAKIS FILMIK JAKIE TO CZASY KRECI?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KORZEN Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 No właśnie ja też chętnie pooglądam jak wymiata twoja Prima. Trzymam kciuki za STAGE II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Lada dzień będe pomykał Nysą Stage 1,5 Turbina doszła (taka jaką miałem) właśnie ją wysłalem do regneracji do rodzinnego miasa GRE i jak dobrze pojdzie to na piątek będzie u mnie pod maską Poskładam wszystko jak kiedyś było z tym że wjedzie duża przepływka i prawdopodobnie wydech 3" no i chciałbym pokabinować z ustawieniem rozrządu Jak przyjdzie nowa wielka trubina to zabawa zacznie się od nowa (kolektor i downpie) A teraz trzeba czerpać radość z jazdy, nysa stoi i marnieje a OC musiałem zapłacić :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 i chciałbym pokabinować z ustawieniem rozrządu kombinuj, kombinuj jezeli przyniesie to pozytywne skutki to z checia skorzystalbym z twoich uslug. ale to juz w "nowym" silniku 1,6. bedziesz ustawial na hamowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Tylko i wyłacznie na hamowni... Cięzko tak na drodze nie ma się dokłądnego porównania. Choć nie wiem czy nie iść na całość, w tym tygodniu prawdopodobnie będzie nowa turbina - ta z Mustanga SVO :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 widomość z ostatniej chwili: Dotarła Cobciowa wielgaśna turbina .............. czyli coraz bliżej BIg Power Primera albo Big Pierdolut (czego oczywiście nie życze) działaj Kuba, działaj.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 No doszła doszła Ale niestety jest w oplakanym stanie, jutro ją wysyłam do pana niech ją dopiesci i skompletuje - brakuje pare śrobek i nie wiadomo czy jest wywarzona no i niestety ma pokrzywiony wirnik tłoczący... A tak to spoko, prime dzisaj odpalilem jako wolno ssaka, jutro jej dokoncze dolot i trzeba bedzie pospawać wydech i do czasu regenracji turbin posmigam na dawnych 155 konikach - usprawnionych większym przepływomeirzem i dostrojonych przez SMT6 A oto pare fotek porównawczych: Strony wydechowe na fotkach różnicy nie widać ale w rzeczywistości jest i to spora do nowej dmuchawki mieszczą się 3 palce, a do starej dwa (w ten czarny prostokąt) Tu na zdjęciu mamy kompresory, nowy ma wiatrak większy o 1,1cm więc sporo... Zobaczmy jak to się będzie miało do osiąganych mocy i osiągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 No Coobci'u oby tylko nie było problemów technicznych,trzymaj rękę na pulsie,oj będzie blow,blow,the gust of the wind. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 no troche wieksza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Wedłóg katalogu Garreta to stara dmuchawka miałą potencjał do 275KM a ta nowa do 340Km, szkoda że nie podali dla jakich pojemnosci i doładowań :roll: O Wczesnie wstałem to się przelece na pocztę wysłac ta nową do inspekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Coobcio jak bedziesz jechal na hamownie na Mineralna to daj znac, chetnie oblukam Twoje autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 daj znac przy okazji ile bedize kucy na wolnossaku po strojeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 NO jasne sam jestem Ciekaw ile zejdzie tych koni po przejsciu na stary nienjlepszy kolektor 4-1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Super dobra wieść - telefon 13:55 z Turbo Service - Turbina ze stanów już po inspekcji... Zgodnie z opisem na aukcji była po regeneracji a po niej nie była montowana, panowie z serwisu ją jedynie oczyścili, wyważyli no i niestety trzeba było wymienić wirnik kompresora bo był pokrzywiony - jeszcze dziś wysyłka ale się ciesze - Turbinka jak nówka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No do roboty Doktorze. Pacjent czeka na szczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 super sprzet , ciekawe jaki lag bedzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 super sprzet , ciekawe jaki lag bedzie ?? Młody weź mnie nie zrażaj do niej :wink: Hehe no mam nadzieje że nie będzie tragedji na luzniejszym wydechu i przyspeiszonym wałku wydechowym liczę na to żę lag będzie podobny jak w poprzedniej konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 ewentualnie jakas mala dmuchawka zeby wspomoc niskie obroty, bedzie jedyna P10 BITURBO na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 super sprzet , ciekawe jaki lag bedzie ?? Młody weź mnie nie zrażaj do niej :wink: Hehe no mam nadzieje że nie będzie tragedji na luzniejszym wydechu i przyspeiszonym wałku wydechowym liczę na to żę lag będzie podobny jak w poprzedniej konfiguracji jak cos to NX zeby ja napedzic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 cooba , zmienial ksywe z Dr.Nismo na Mr. Big Lag(a) heheheheheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jebał pies... Może takeigo mega Lagu nie będzie, p. Grabowski nasunął mi bardzo ciekawą rzecz mianowicie zeby przyspeiszyć wałek wydechowy - w znaczy sposób wpływa to na przyspieszanie pracy Turbinki, więcej na temat tej teori możecie znaleść tutaj: http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=28648 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi