Tusi Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Udało się. Numeracja mapy zmieniła się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Zaciągnęło mapy z 2022 roku. To podobno najbardziej aktualne. Co to za wersja oprogramowania ? Ja mam 283C36PB9A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarcel Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Te mapy mają bezpłatny dodatek "krajoznawczy" ? Może to nie wada, tylko cecha produktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 13 godzin temu, JaroSz napisał: Zaciągnęło mapy z 2022 roku. To podobno najbardziej aktualne. Co to za wersja oprogramowania ? Ja mam 283C36PB9A No to wiadomo, dlaczego mój ciągle twierdzi, że ma aktualne mapy i oprogramowanie. Po prostu rzeczywiście nie ma nowszych. Mój ma takie "od urodzenia". Słabo. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 25 minut temu, PRIMAR napisał: Mój ma takie "od urodzenia". Słabo. ? Mega słabo. Po pierwsze @Tusi dopiero teraz dostaje mapy z 2022 roku, po drugie częstotliwość aktualizacji map to totalna porażka. Jak miałem Forda, to co najmniej raz w roku była aktualizacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusi Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Navi w Peugeot też TomTom i nawet 4 aktualizacje na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 W swoich urządzeniach TomTom też aktualizuje mapy 4 razy w roku oraz znacznie częściej udostępnia poprawki do map naniesione przez użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarcel Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Dzień dobry, Aby zaktualizować mapy, należy skontaktować się z dealerem Nissana i poinformować o biuletynie aktualizacji map - PIB-NES-AV-23-002 [AIVI2phase1 nowy SW dostępny dla aktualizacji USB i FOTA]. Nie jesteśmy w stanie zaktualizować map zdalnie, musi to być wykonane w serwisie. Prosimy o informację zwrotną czy udało się Panu umówić na spotkanie. W razie dodatkowych pytań służymy pomocą, Z poważaniem xxxxx Dział Obsługi Klienta Nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusi Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Dzięki za info. Dopiero co dostałem taką odpowiedź z bok ale nie zdążyłem umówić się w serwisie. W międzyczasie weszła mi aktualizacja OTA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarcel Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 No tak, ale "weszła" Ci 06.2022 - czyli staroć. Ja korespondowałem z nimi, że też mam tą staroć - okaże się czego dotyczy ten biuletyn. Może też tej starej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusi Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Miejmy nadzieję że dotyczy młodszej wersji. Zamierzam skorzystać z tego biuletynu bo mówi on o zmianie oprogramowania, a to może oznaczać że pojawi się bezprzewodowe android auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 ja miałem do nich pisać ale jakoś się nie zebrałem i wczoraj wyskoczyło w aucie powiadomienie że nowe mapy są dostępne. Samochód w domu podłączony do WiFi. Całość procesu pobrania, inastalacji i restartu poszła bardzo sprawnie, nie trwało to nawet 15 minut i nowa wersja (z końcówką 5) się zainstalowała. Ale jak patrzę na mapę Krakowa to nadal brakuje kilku dróg oddanych w ostatnich latach. Nie rozumiem więc co mi dała ta aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Masz (tak jak ja) super aktualne mapy z czerwca 2022. Czekamy na info od kogoś, komu serwis wgra to, o czym pisała centrala Nissana. Na aktualność map nie liczę, ale na AA bezprzewodowo tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabuss Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 To jaka jest w tym momencie aktualna najnowsza wersja mapy do QQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 22219_0_5 z czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarcel Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 zaktualizowano mapy - pokazuje te same cyferki (czyli z końcówką _5) ale Pani poinformowała, że były z kwietnia 2022, teraz są z grudnia 2022 Nissan Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusi Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Ciekawe. Jestem umówiony na serwis 20 marca w celu aktualizacji oprogramowania i uruchomienia android auto bezprzewodowo. Będę informował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusi Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 (edytowane) Witam. Wgrano nowe oprogramowanie 283C36PM8D. AA bezprzewodowo nie ma. Mapy pozostały o tym samym nr. ale odblokowano możliwość aktualizacji przez USB. Pendrive jest właściwie rozpoznawany przez Nissan updated tool i tak były aktualizowane mapy w serwisie. Edytowane 21 Marca 2024 przez Tusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aza15 Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Dzień dobry Mam pytanie Jaka jest najnowsza wersja map Polski na listopad 2024. Chciałbym porównać ze swoją wersją. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi