Coobcio Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Jak to Turbina wzięta od Gruchy to nie mam więcej pytań :razz: Powiem krótko KKK K24 - zapewniam Cię że jest mniej wydajna jak T3 i wymaga zewnętrznego WG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Decy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Coobcio - to nie jest k24. napisze pozniej jaka bo nnie pamietam. GIO - apropo nabijania postow jak komus to przeszkadza to nie moj problem ja nie nabijam sobie postow zeby kogokolwiek dogonic w ilosci, wali mnie ileich mam bo nie pisze ich w tym celu... pisze bo moze chce sie czegos dowiedziec a nie pisze tego na priv bo w tym momencie tylko jedna osoba bedzie mogla to przeczytac... aj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 chodzi tu o porzadek na forum, szanuj czyjs czas i miejsce na serwerze. np. odnosnie umawiania sie z kuba nie gadaj ze musiales to dawac do publicznej wiadomosci bo za przeproszeniem malo kogo to obchodzi. a jesli chodzi o posty to dales kolejny przyklad pustoslowia nic sie z tego co napisales nie dowiedzielismy, no moze tylko to ze jeszcze nie wiesz jaka masz suszarke w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Decy czekam na wieść jaka to suszarka, jak od Rafiego to to jest K24 z Audi S2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Decy Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 jezeli w s2 jest 5cio cylindrowy motor to mam z niego turbo. ale stan ideal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 tak w S2 jest 5 garów i 20V, ma suszarkę K24 - o wiele mniejszą jak T3, masz sówmiarkę to sobie porównaj gabaryty wirników i sobie sam odpowiesz na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Decy Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 to co grucha pier**li??? wymiarowo jest jak t3... dzisiaj zmierze ja to Ci powiem ila ma jedna a ile druga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Stary swojego czasu jak pracowalem w KSR miałem taką K24 na stole i sobie rozebrałem jedną i drógą i sobie pomierzyłem - możesz sobie darować tą czynność... Oddaj mu ten gróz w pizdu i proponuje zregenerować starą albo poszukać nowej może nawet jeszcze troche większej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Decy Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 no i bedzie siedziec troche wieksza..... Coobcio zapodaj foteczki jak mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ale prosze bardzo: a to porównanie - po lewej turbina ktora do mnie wlatuje na ktorej planuje osiągnać ok 280KM @ 1 bar a po prawej hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Decy Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 nie hehe tylko hoho... turbo juz siedzi... brakuje tylko czesci dolotu no i oczywiscie doladowania... tak prawde mowiecd nie wiem ile zrobic zeby dmuchala.. czy 0,6 czy 0,8 czy moze ponad 1 bar... co wy na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karrlos Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 0,7 - 0,8 na codzień Ci styknie Druga mapa na 1 - 1,1 na zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ale przede wszystkim to zmień pompe paliwa, Na ok 1 bar powinno być ok 350KM - przed takim doładowaniem trzeba obadać AFRa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi