Onyx Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 wolnossace benzyniaki vw sa cienkie jak barszcz ale za to 1,8T i jego mody...respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 seryjne 1.8 T sa cieniutkie, ale wystarczy doinwestowac 2000 zeta na chipa i wtedy wymiataja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 20 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 ale 1.8T nowe czy to w corrado ?? bo znajdz zdrowe corrado... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 nowe ze wzgledu na duza mase, a corrado bo sa zajechane - tyle ze corrado mialo kompresor i moc 160 koni, no ale podejrzewam ze zdrowe by wymiatalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 20 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 nowe ze wzgledu na duza mase, a corrado bo sa zajechane - tyle ze corrado mialo kompresor i moc 160 koni, no ale podejrzewam ze zdrowe by wymiatalo widzialem kiedys projekt corrado biturbo... ;] vr6 i do tego dolozone turbiny :D na filmiku odglos silnika byl nieziemski.... i przy redukcji z pol metra plomienia z wydechu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 w polsce jest kilka takich potworow - golfy i corrado VR6 z turbinami, cos pieknego 8) a najwieksza jazda jest w niemieckich klubach VW, jest tam np golf II 4x4 z silnikiem o mocy 480 koni, bora VR6 biturbo, vento 360 koni itd, mam filmik na kompie, masakra co te auta robia z oponami, a w tym golfie predkosciomierz leci jak u mnie obrotomierz i zatrzymuje sie na 270 bo sie skrzynia konczy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 ale 1.8T nowe czy to w corrado ?? bo znajdz zdrowe corrado... 1.8T nie ma w corrado, bo taqm jest mechaniczna sprężarka typu G a nie turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 ale 1.8T nowe czy to w corrado ?? bo znajdz zdrowe corrado... 1.8T nie ma w corrado, bo taqm jest mechaniczna sprężarka typu G a nie turbo wiem wiem co tam jest ;] ale nie wiedzialem o jaki samochod koledze chodzilo ;] coz... kiedys tez sie corrado interesowalem. ale jak zobaczylem w jakim sa stanie... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Co zrobic zeby trzaskac boczki almera... 8) To dziecinnie proste 8) Wjeżdżasz na twardą ziemię albo na nawierzchnię o małej przyczepności, zaciągasz ręczny hamulec skręcasz kierownicę jedynka i do tego dodajesz gazu robisz ok. 3,5 do 4 tyś. obrotów silnika i kręcisz się w miejscu! Piękna zabawa, jednak trzeba uważać na jakiej nawierzchni jesteś zbyt mała przyczepność może spowodować że po chwili staniesz w miejscu z kręcącymi się kołami :roll: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 krowa ale byś jej nie objechał dlatego pisalem ze "chyba" ;] nigdy nie probowalem. a ze objechalem golfa III 1.8 to dlatego porownalem. A kto tym golfem jechał, bo jakoś nie do końca chce misie wierzyć żonka mikrą takich killuje :twisted: o almie nie wspomnę... tym da się skillować złomowate bmw... które mało co się nie rozpadną przy gwałtownym hamowaniu/rakręcaniu hehe nie jednokrotnie pokazałem burakom gdzie ich miejsce w szeregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Co zrobic zeby trzaskac boczki almera... 8) To dziecinnie proste 8) Wjeżdżasz na twardą ziemię albo na nawierzchnię o małej przyczepności, zaciągasz ręczny hamulec skręcasz kierownicę jedynka i do tego dodajesz gazu robisz ok. 3,5 do 4 tyś. obrotów silnika i kręcisz się w miejscu! Piękna zabawa, jednak trzeba uważać na jakiej nawierzchni jesteś zbyt mała przyczepność może spowodować że po chwili staniesz w miejscu z kręcącymi się kołami :roll: :oops: a czy reczny utrzyma ?? ja na lato mam 205 opony (thx gre ) nie wiem czy bedzie latwo zerwac przyczepnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 a czy reczny utrzyma ?? ja na lato mam 205 opony (thx gre ) nie wiem czy bedzie latwo zerwac przyczepnosc wg mnie nie zerwiesz, a jeżeli tak to tylko na chwile - Przynajmnej ja nie dałem rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi