Gość Marb Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Jakbym mial garaz,to bym pucowal co tydzien. Juz to widze he, he. Ja mam garaż, fakt, że nieogrzewany ale nigdy auta tam nie pucowałem. W zimie korzystam z automatycznej a jest u nas taka jedna sprytna, że najpierw panowie objeżdzaja całe auto karsherem a dopiero następnie wjeżdża sie pod maszynkę. W zimie myję raz na 1-2 tygodnie ale gdy temp jest nie niższa niż -4 st. A swoja drogą to jak jutro bedzie tak piknie jak dzisiaj to przewiduje odkurzanie. Ostatnie było .... oj dawno więc zacieram ręcę i oby pogoda dopisała i córka dała zielone swiatło bo jutro jestem słomianym wdowcem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Mam garaż o ostatni raz myłem almere we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Ja juz mam w tym roku pierwsze mycie własnymi ręcami za sobą. W ostatnią sobotę było coś 10°C i wzięło mnie na małe przemycie z tej soli i brudu a skończyło się na dokładnym czyszczeniu wnęrza wraz z polerką lakieru. Efekt taki utrzymał się do niedzieli bo zaczeło padać ](*,) . Jak w tą sobote bedzie na plusie to też się wezmę.......................sam (nie na myjni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość egon Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 zamiast na myjnie, kaske na browar przeznaczam po czym czerpię przyjemność z mycia i z picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja myję tylko na ręcznej. później wycierają do sucha i jest git. autko śpi w garażu więc nie mam problemu z porannym otwieraniem drzwi:) wiem, że o tej porze roku efekt czystości nie utrzymuje się zbyt długo, ale nie chcę żeby brud zalegał zbyt długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja myję albo sam (tylko jak jest ciepło), albo w ręcznej (14 zł), a czasami w automatycznej, tak jak ostatnio - najpierw wstępne ręczne, potem podwozie (z soli) szczoty, woskowanie i podwójne suszenie - razem 26,-. Oczywiście jak mróz większy niż kilka stopni, to też się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Żaneta Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja za mycie z woskowaniem polerowaniem że żadna mucha nie ma przyczepności płacę 10,- a z czyszczeniem wewnątrz 15,-. :smile: To jest cennik moich synów chociaż ostatatnio coraz częściej słyszę że wszystkie usługi drożeją i oni od wiosny też podniosą ceny :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marb Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 A swoja drogą to jak jutro bedzie tak piknie jak dzisiaj to przewiduje odkurzanie. Ostatnie było .... oj dawno więc zacieram ręcę i oby pogoda dopisała i córka dała zielone swiatło bo jutro jestem słomianym wdowcem :smile: No i niestety jak się człowiek nastawi i chce cos porobić to słoneczko robi psikusa i nie wychodzi i dalej pełno kamyczków i wiele innych rzeczy robi za niechcianych pasażerów :x zamiast na myjnie, kaske na browar przeznaczam po czym czerpię przyjemność z mycia i z picia A swoja drogą to ta filozofia mi bardzo odpowiada ale niestety tylko "latem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja myję sam bo nie stać mnie na myjnie 10-15zł co dzień to ile to na miesiąc :?: Po powrocie z pracy o tej porze roku autko jest całe z soli :!: Przed garażem myję a potem wjeżdżam do garażu i tam schnie jak jest zimno A jak ciepło to schnie przed garażem :wink: Nismo ma być czyste to w tedy się odwdzięcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Tomaszek, może ja Ci almere pożycze na pare dni? Bo brudna taka, że aż zielona jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Bo brudna taka, że aż zielona jest:) To czym ona zarosła ??? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Nie wiem, to jakis.....mmm.....MIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Tomaszek, może ja Ci almere pożycze na pare dni? Bo brudna taka, że aż zielona jest:) Czemu nie! myję swoje "nismo" i żony "suzi świstaka" To i almerkę opitole!!! a co mi tam? Gorzej jak ci kolor zmieni po myciu hehe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Bede o tym pamietal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Moj tez jakims mchem zarosl na uszczelkach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Uwaga Uwaga! Polecam myjnie ręczną w Leclerc na Al. JErozolimskich naprzeciwko Macro na parkingu podziemny, Chlopaki dobrze myją, czyszczą w srodku i BYWAJA NA FORUM NKP !! Cena za alme to 17zeta ale nie moge slowa powiedziec, bardzo dokladne mycie. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Uwaga Uwaga!Polecam myjnie ręczną w Leclerc na Al. JErozolimskich naprzeciwko Macro na parkingu podziemny, Chlopaki dobrze myją, czyszczą w srodku i BYWAJA NA FORUM NKP !!! Dobrze wiedzieć, chociaż mam trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Chlopaki dobrze myją, czyszczą w srodku i BYWAJA NA FORUM NKP !! No to za taką reklamę przynajmniej 2 zeta rabatu powinieneś dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ja tam robię na stacji orlenu i myjkę mam jak by to opisać gratisowo, narzucam aktywną pianę myje ręcznie potem wosk i suszenie :grin: . Jak bym chciał żeby automat sam mi umył nyskę to bym musiał wykupić program, zresztą ręcznie lepiej się domywa :smile: . Muszę dziś chyba sie przejechać bo ta sól na karoserii :sad: mnie przeraża :? PZD 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 w lato myje na parkingu a w zime dopiero raz mylem na recznej myjni "u Piotrusia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mazi'97 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ja korzystam jedynie z RĘCZNEJ myjni i wszyskim nissanomaniakom polecam korzystać z takowych. Automatyczne niszczą lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalll Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 czy moze ktos polecic dobra myjnie (w Warszawie) gdzie robia woskowanie z prawdziwego zdazenia? tzn. najpierw samochod dokladnie wysusza!! a pozniej dokladnie naloza wosk i DOPIERO po wyschnieciu poleruja? dotychaczas wszedzie gdzie bylem to od razu po umyciu na niedokladnie wytarty samochod jedna reka nakladaja cieniutka, prawie niewidoczna warstwe wosku i od razu druga reka to scieraja recznikiem papierowym.....rece oapdaja..... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 mozna i umyc za okolo 35000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Polecam myjkę na Statoilach. Na prawdę porządna(porównując z innymi). Co do woskowania to nie zrobi tego nikt lepiej jak sam właściciel . Polecam CarPlana. Bezstresowy wosk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalll Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 na statoilach? plastikowymi, brudnymi szczotkami? nie, dzięki :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi