Gość psujaut Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 możliwe ,że i jedno i drugie a nissanów nikt nie miał :?: [ Dodano: Pon 06 Lis, 2006 19:32 ] odswieze temat. wymienialem sworznie w tym tygodniu (prawy i lewy).Nie wiedzialem jak do tego podejsc. Pojechalem do sklepu motoryzacyjnego i zamowilem dwa sworznie do Maximy QX z 98 roku (przypominam ze ja mam wersje US). Sworznie przyszly, zawiozlem do mechanika i luzik. wszystko gra. Czyli sworzen od europejczyka podchodzi do amerykanca. W mojej maxi byl prasowany i te co kupilem tez, ale sprzedaja je jako czesc osobna i nie trzeba wymieniac wachacza. cena, 77zł za sztuke. pzd. Sławek jaki numer katalogowy miały te sworznie :?: bo byłem dziś odbierać w sklepie wachacz i zaytałem o nie(sworznie) i dowiedziałem się ,że nie ma do maxi samych a jak ktoś przerabia to bierze ze starszych modeli i kombinuje bo ponoś stożki sworznia mają inny kąt :roll: polecono bym dowiedział się jaki numer mają te wymieniane przez klubowicza ( te od starszego w/g japartsu to .....1008 ) [ Dodano: Pon 06 Lis, 2006 19:39 ] http://www.autozone.com/servlet/UiBroker?F...23d801f58ea.jsp to nie są te ja nie mam przykręcanych--a szkoda :roll: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-Lower-Bal...1QQcmdZViewItem raczej to powinny być takie [ Dodano: Sro 22 Lis, 2006 21:17 ] Butryn, podaj proszę dane katalogowe tych sworzni to i ja bym takie kupił i odrestaurował wachacze te po wymianie na następny raz :wink: [ Dodano: Czw 21 Gru, 2006 11:39 ] :kosci: zaczynam podejżewać ,że to jakaś ściema z tymi końcówkami wachacza :zly2: :036: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robson Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Powiedzieli mi ze trzeba wymienic całe wachacze i wymieniłem dałem 240 za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 sorry ludzie - zero czasu przez prace i na forum nie bylem ponad miesiac pewnie. nie wiem do jakich sklepow chodzicie i jakich mechanikow macie ale ja z tymi sworzniami nie mialem zadnego problemu. podalem rocznik samochodu i na drugi dzien odebralem. jutro jak znajde chwile to zajade i zapytam. jesli nie odpowiem to znaczy ze nie znalazlem chwili ale podaje numer do sklepu w ktorym kupilem (0-15) 842 79 22 Auto Craft -Stalowa Wola...od nich kupowalem "SAM SWORZEN" pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Czy możecie podać firmę, która wyprodukowała ten sworzeń. Kupiłem wczoraj z katalogu w Inter-cars i dali mi wkręcany. Mój oczywiście jest wprasowywany - gdzie szukać? :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 może Tobie się uda bo ja nie mogłem się tego doprosić :/ jak coś się dowiesz to daj znać nz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 chlopaki krecicie temat nonstop w kólko. A czy ktos zadzwonil do tego sklepu Auto_Craft co podalem numer 3 posty wyzej???? tez mialem maxime US tez mialem problemy, od nich kupilem (czesc znalezli w katalogu) i nie bylo problemow. wiem ze mialem wprasowany...jaki dostalem od nich to nie pamietam ale mechanik bez problemow sobie z wymiana poradzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Masz rację, mogłem zadzwonić, ale zależało nmi na czasie. Szukałem w W-wie i nie znalazłem, był tylko wkręcany. Mechanik namówił mnie na wymianę całego wahacza (po 200tys km zawsze to lepiej wymienić 3 elementy zawieszenia a nie tylko jeden czyli sworzeń). kupiłem w Polcar, z upustem zapłaciłem 130zł i jest git, po kłopocie Sworzeń i tak miał kosztować 87zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi