akarczma Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Coobcio to stabilne do codziennej jazdy czy e tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Się okaże za ok 700km jak zacznę upalać narazie żmudny proces docierania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 no a jakies movie mialo byc?? oj kuba nie dotrzymujesz slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Puki co silnika pałować nie mogę, ślisko jest no i problemy z paliwem ubogo się robi jak wchodzi powyżej 0,7 bara coś mi się wydaje że wallbro się zesrało na skutek małej ilości paliwa wa baku... Z czerwonej będę musiał przełożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Coobcio jestem naprawde pod wrazeniem wszystkich przerobek w aucie.... dlatego ze wiekszosc robiles sam a nie sztuka jest wylozyc kase na stol i czekac tydzien na efekty... Czekam na dalsze zmiany... i na filmik jak to smiga bo przypuszczam ze zapodaje strasznie:) hmmm moze kiedys i mi uda sie wdrozyc moj plan w zycie-ponad 200KM z ga16de- twoj przyklad pokazuje ze mozna. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KORZEN Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 No ja też śledze po cichu poczynania MC Cobcia i jestem pod wrazeniem. Pokazywałem ostatnio kolegom z Norwegi co można zrobić praktycznie samemu z primerą przy takiej zaciętości oczywiście jaką posiada nasz kolega. Powiedzieli że są w szoku i że to nie możliwe. Ja ostatnio myśle o tunie mojej primy u nadwornego tunera od NYS Cobcia jak tylko bede w Polsce no i o ile się zgodzi oczywiście. Tymczasem czekam na dalsze postępy życze urwania kobów i popękania nowych tłoczków he... POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 No już wóz prawie dotarty, łącznie przelatane 688km wczoraj 3ci raz zmieniałem olej, jeszcze tylko dojechać na spokojnie te 300km, wzmocnić sprzęgło i można się zabrać na dostrajanie na poziomie 1 bar - ciekawe ile KM będzie mniej w stosunku do starego zabitego silnika co miał stopień sprężania 10,3:1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam ... tylko dojechać na spokojnie te 300km... Daj mi na tydzień to Ci ją dotrę w drodze do pracy i spowrotem :diabel2: Czekamy czekamy na pierwsze filmiki i pomiary po remoncie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Właśnie mam przed sobą gazete GT. Gratulacje Kuba Możesz zrobić jakiegoś skana czy muszę kupić :?: :D Sorry za OT Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Właśnie mam przed sobą gazete GT. Gratulacje Kuba Możesz zrobić jakiegoś skana czy muszę kupić :?: :D Sorry za OT Pozdrawiam Warto wydać 9,95zł aby przeczytać o koledze z klubu i jego Primerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 4 strony sa chyba opisu aż tyle ?? o to kupie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 hehe dziękuje za słowa uznania Tekst nawet przyjemnie im wyszedł chociaż nie potrzebny ten wątek że miałem stłuczkę po której wyciągnąłem wnioski i usprawniłem hamulce W tekście zabrakło miejsca na podziękowania i plany na przyszłość... No i słowa podsumowania nie ukrywam że motywują mnie, na chwilę obecną porządkuje trochę pod maską i wywalam to co nie potrzebne, musi być bardziej CLEAN LOOK Ps. w Weekend jadę do Kazimierza a więc ok 400-450km przejedzie prima i chyba już będzie na tyle dotarta by pojechać na hamownię i spałować ją trochę, po drodze czeka mnie jeszcze wzmocnienie sprzęgła :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 ladne zdjecia troche pomieszali fakty ale jak ktos nie zna prawdy to sie nie kapnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz_Primera Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja bym prosil o skana artykulu, bardzo bardzo Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 moze wieczorem Ci podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alva Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja bym prosil o skana artykulu, bardzo bardzo 9,95 kosztuje i masz plakat i płyte :D A przynajmniej plakat z Coobciem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a co z moim obiecanym egzemlarzem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Panowie na prośbę tych którzy nie mogą zakupić kwietniowego GT zeskanowałem artykuł gdzie prezentują Prime Coobcia http://img204.imageshack.us/my.php?image=skany1ze5.jpg http://img207.imageshack.us/my.php?image=skany2dd3.jpg http://img204.imageshack.us/my.php?image=skany3aq1.jpg http://img204.imageshack.us/my.php?image=skany4zj9.jpg Miłego czytania i oglądania P.S. Coobcio gratulacje takiego artykułu w tak renomowanym miesięczniku... Nismo Ruless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz_Primera Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja bym prosil o skana artykulu, bardzo bardzo 9,95 kosztuje i masz plakat i płyte :D No tak pojde do kiosku i sobie kupie, tylko nie mam tu kiosku ani polskiej kasy :P Dzieki Gringo Coobcio Respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Pierwsze co dziś zrobiłem to wyszedłem z domu do kiosku Naprawdę warto. Kuba gratuluje, respekt :!!: PS: Bardzo ładna pani na plakacie ;-) i muzyka na płytce też dość dobra. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 gratki... wyszło super... .... czekamy na lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 czekamy na lakier gdybyś coś w tym kierunku chciał robić to daj znac - pogadam z bratem to się coś wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 gratuluje Coobcio zaraaaz jade po gazetke:) pozdrawiam i dlaszych sukcesow w modach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 gdybyś coś w tym kierunku chciał robić to daj znac - pogadam z bratem to się coś wymyśli Hehe dziękuje bardzo, z miłą chęcią uderzę do was, niech no tylko odkuję się z $$ bo nie ukrywam że tępo roboty narzuciłem konkretne... jeszcze tylko to cholerne sprzęgło i pasowało by coś z tą blachą wielokolorową zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 coobcio zdradz o jakim kolorze myslisz- bedziesz malowal calosc?? czy elementy pod kolor nadwozia?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi