Coobcio Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 szczerze poweidzawszy marzy mi się biel z MICRY K11, nie pamiętam jak się ona nazywa ale jest taka "kontrastowa" i do tego obowiązkowo białe felgi... TO są marzenia w praktyce pewno elementy pod kolor pójdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 No Kuba brawo :!: ładny opis w dobrym magazynie Ale tak na marginesie te fele 17 to pożyczone od grega rudej co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 ehhh marzenia taka moc:) chociaz moze kiedys:P Coobcio jak bialy car to czarne fele:) takie moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Witam :509: Graty stary. Cieszę się tymbardziej, że miałem swój skromny udział w tym projekcie. Pomału czas na przekroczenie bariery 400 KM :diabel2: No ale jak to u Kuby wszystko możliwe. Trzymam kciuki za wszystkich dłubaczy swoich wozów. Projekt Coobcia jest jednak najbardziej spektakularny... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ale tak na marginesie te fele 17 to pożyczone od grega rudej co Hehe nie powiem od kogo je pożyczyłem , fakt faktem piękne felgi i puki co na jeszcze na długo długo nie będzie mnie na nie stać. Ps. czas na kolejne mody tzn. montaż końcowego tłumika od Wielkiego waca, paczka niby już jest w polsce ale stoi w urzędzie celnym cholera jasna. Pss. w tym projekcie wiele wiele osób mi pomagało, nie zapomnę jak GREGA76 wysyłałem żeby mi fruty woził a to do tokarza a to do mnie do domu a to do KSR a to znowu do tokarza hehe, de fakto można by o tym wozie niezłą książkę napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 jeśli chodzi o kolor to chyba ... może nie wszyscy sie ze mną zgodzą ale najładniejsze są czarne auta :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 gratulacje za artykul no nie mowiac o nakladzie pracy wlozonym w auto moze teraz pora na jakies GA1xDx z mega moca pod macha do magazynu a pozatym to powaznie urwales klapke przez to ze sie poslizgles, no co za pech pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Sesja w GT naprawdę PROFI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toli Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Zabrakło tylko pomiaru przyspieszenia i prędkości maksymalnej , no ale autko na dotarciu jeszcze ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasios Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Również gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ja bym tylko dodał notke że V-MAX = 1200 zeta i 18 punków karnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 a pozatym to powaznie urwales klapke przez to ze sie poslizgles, no co za pech Urwałem i to na chwilę przed pomiarem u Maćka na hamowni na stacji BP, łokciem dostała... Zabrakło tylko pomiaru przyspieszenia i prędkości maksymalnej , no ale autko na dotarciu jeszcze ....... Wtedy było raz że nie za ciepło a dwa że sprzęgło nie trzyma jak należy no i silnik miał z 100km zrobione po złożeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry_z_Tybetu Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Coobcio, umiescilbys filmik pokazujacy przyspieszenie Coobciowozu, ten z 1 posta nie dziala, a jestem ciekaw jak to lata :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Link poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Link poprawiony A mnie wchodzi samo zdjęcie to jak mam filmik uruchomić :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 to kliknij na to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 to kliknij na to zdjęcie Dokładnie po kliknięciu na zdjęcie wyskakuje zdjęcie w nowym oknie i tyle I nic więcej nie chce się otworzyć :583: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 a mi dziala bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Gratuluję Kuba wyróżnienia, w pełni na nie zasłużyłeś swoja ciężką pracą a Primerka P10 chyba najszybsza w Polsce! Gratuluje raz jeszcze! :564: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Parę dni temu przybyło parę gratów do moich primer, srebrna wreszcie doczekała się tłumika: Po powrocie od Grabowskich: To już mój Garaż i wchodzenie na ostro: Końcówka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 To już mój Garaż i wchodzenie na ostro:Obrazek Kuba zaceruj portki "bo ktos ci wjedzie na ostro" i bedzie przypal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ja juz gdzies ten tlumik widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Kuba zaceruj portki "bo ktos ci wjedzie na ostro" i bedzie przypal tego się nie ceruje to są otwory technologiczne .... :diabel: Jak teraz :?: "ryczy" czy "pufa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Kuba zaceruj portki "bo ktos ci wjedzie na ostro" i bedzie przypal :diabel: :diabel: :diabel: :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 greg76 napisał/a: Kuba zaceruj portki "bo ktos ci wjedzie na ostro" i bedzie przypal :diabel: :diabel: :diabel: :one: Też się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi