Gość greg76 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 jak przesuniecie odcinke to z tymi wlakami nie bede juz mial do was pojary :sad: leczy mnie tylko suszarka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 a co stoi na przeszkodzie żeby i u Ciebie przesunąć odcinkę, dzisaj przyszły do mnie podzespoły na ktorych będzie można seryjnego ECU zmusić do zakręcenia motoru do ok 7300 obr.min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 po tej operacji mozna tez potem ustawic odciecie na 7250 za pomoca SMT - bedzie bardziej kulturalnie i bez szarpania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 no mozna tak wycofać zapłon przy tych 7250 zeby odcięcie to bylo głądkie i nieodczówalne poprsotu brak mocy by kręcić się wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 jezdzisz teraz troche czy woz odpoczywa :wink: bo ja jestem coraz bardziej zadowolony z przeszczepu serca swini jazda duzo elastyczniejsza a co do dokladnych pomiarow to jeszcze troche trzeba poczekac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 jeszcze tydzien przerwy ale trzeba przyznac ze efekt strojenia jest bardzo odczuwalny, juz od 2500 obr jest jazda, a powyzej 5000 pieknie wciska w fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 No to pieknie,gratki,ale z tym momentem to trochę zgupiałem zawsze na forum mowiliscie,ze im go wiecej przy niższych obrotach i ma płaska charakterystyke tym power lepszy,a tu praktycznie bez zmian a ciagnie od 2500obr/min,wiec co w końcu moc czy moment? :roll: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 żeby ostro zapierdzielać liczy się moment na górze czyli zakres od poweidzmy 4500 do odcinki, te 4500obr.min jest umowne chodzi o momen po zmianie biegu na ile schodzą Ci obroty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 no jeszcze jeden, gora dwa dni czekania i auto bedzie nie do poznania, zmienie przy okazji felunek na letnie 16 i beda foty 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 no ladnie. jeszcze zebys dorwal te progi :wink: tylko ostroznie na tych 16" :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 tak wyglada primka po liftingu, progow raczej nie zakladam, teraz wyglada idealnie jak na moj gust zreszta na zywo prezentuje sie jeszcze lepiej :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 :shock: no to pora lakierowac moj bo troche zazdraszczam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Stary Mega za***iscie to wygląda, osobiście uwarzam żę nie ma nic lepszego niż pełen GT pakiet. Kozak !! Ps. a gdzie wydech masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Pięknie wygląda, delikatne progi i mały spojler na tył jeszcze musi być! P.S. Pierwszy raz widze, że Twój lakier tak ładnie wygląda czy mi sie wydaje? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 pierwszy raz jest czysty i napastowany :wink: jutro zamawiam jakis przelot z niezagruba koncowka w MG: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 No ładne cacko lakier identyko jak u mnie perla,styl sportowy,a zarazem elegancki gratki =D> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Wygląda super. Jeszcze jak przyjdzie wydeszek no i 16" na lato to bedzie dopiero. :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Te listwy w kolorze nawozia zainspirowaly mnie, takie czyste linie się jakby robią... Chyba przy najbliższej okazji nieco przemaluje swojego trupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 pomaluj na czarny metalik, bedzie mega kozak 8) albo chociaz czarna maska i dach [ Dodano: Pią 24 Mar, 2006 ] no i sie w koncu malenstwo doczekalo 16" 8) : PS. uprzedzajac pytania, auto nie jest do sprzedania za zadne pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Fjnie Fajnie to wygląda, aoto na większej feldze to inne auto. Jeszcze progi z GT byś dorwał to by to wyglądało już bardzo konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomcat Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze to miałbym kilka uwag - Jak dorwiesz progi od GT to je jednak załóż, wg. mnie bardzo dużo dają. To samo tyczy się tylnego, oryginalnego spojlerka, dodaje bardzo dużo uroku, - Szkoda ze pomalowałeś te plastikowe, karbowane zślepki, które sąsiadują ze światłami przeciwmgielnymi. Ja bym je zostawił w zwykłym "plastikowym" kolorze, bo zawsze jak widzę je polakierowane, to wydaje mi się że auto miało wypadek i ktoś prysnął wszystko co popadło... - Debadging jest fajny, ale ja bym sobie chociaż znaczek Nissana na środku klapy zostawił Ale to tylko bzdurne moje uwagi, generalnie autko jest śliczne. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Juz zmieniłeś na letnie? a jak sypnie jeszcze śniegiem? Wogóle z wyglądu to KOZAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 dzieki no dzisiaj zalozylem letnie kolka, jeszcze tylko czekaja na montaz sprezyny -30 mm i to tyle w kwestii wygladu, wazniejsze sa przyszle zmiany pod maska, tzn podniesienie odcinki, obrobka glowy i finalne strojenie tak zeby bylo ze 173 konie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Bardzo ładnie gratki,a można wiedzieć co to za fele? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 fele to ATT 520 - pozostalosc po almerze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi