Gość elcoruso Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Fele to ja dobrze pamiętam z Almerki. A obowiązkowo widzę jeszcze tutaj czerwone zaciski hamulcowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 bardzo fajnie wyglada na tej 16" jeszcze jak opuscisz na sprezynach to bedzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Elo Pavoolon co tam u Ciebie ? Tłumik końcowy zrobiony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Coś Paweł i jego Primera siedza cicho ostatnio! Może za kilka dni wyskoczy z jakąś turbo-niespodzianką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 kto mi dobrze i tanio obrobi glowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 brzmi jak robienie laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 o hoho jak dawno CIebie tu nie było www.modyfikacje.pl to pierwsze co mi przyszło do głowy. Ps. nie planuj za bardzo główki jak nie masz kółek regulowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 glowka sie niestety odwlecze w czasie z powodu zajechanego sprzegla pare fotek i film z nowym tlumikiem, WM made in pl ale daje rade : film, nie mam ostatnio za wiele czasu wiec tylko taki : >> http://video.tinypic.com/player.php?v=2s1u555 << wreszcie sie wydech odetkal, przestal sie mulic i na wysranym sprzegle robi 96 km/h w ok 7,7 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 film, nie mam ostatnio za wiele czasu wiec tylko taki : Zapomniałeś zabrać sprzętu z parkingu Dźwięk jest ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 No wreszcie wydech mamy odetkany - widzę szanse na rozwijanie większych mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 szansa jest tylko siana brak zeby ja wykorzystac narazie z nudow pobawilem sie dolotem - zeszlifowana obudowa przeplywki i rura z zimnym powietrzem ze zderzaka, prawie jak turbo na zakonczenie pazdziernikowych modow wjedize ten spojler bo jak narazie tyl wyglada troche lyso: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 sprzedaj mi zderzak przedni , po co Ci od GT:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 aktualny filmik z przyspieszania 0 - 150 km/h: >> << za jakis czas bedzie pare modow tak zeby troche ozwawic tego mula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Tłusto Tłusto Odczyt z twoich zegarów wyszedł mi następujący: 0-100km/h w 7.05 sek 0-150km/h w 15,72sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ladnie to tak na rezerwie palowac fure :027: nie szkoda koledze pompy wyscig korespondencyjny trwa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 nedza w kraju, czasem nie ma na wache wrzucaj jakis swoj filmik dla porownania zamiast tajemnice robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 podrywacze.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 pod maska chwilowo nic sie nie dzieje wiec postanowilem zainwestowac pare groszy w nieco lansu :fuckyou2: jeszcze nie przykrecona rozporka: biale kierunki z maximy: i srebrna folia na tylne kierunki i swiatla cofania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Widziłąem Cie kilka dni temu w KAtowicach. Na żywo tez to ładnie wygląda :] a jak jest umyty to w ogole pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Fajnie fajnie to wygląda Ps. rozpórka pasuje - planuje zamówić taką dla siebie i kolegi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja Cie nie widzialem rozporka pasuje idealnie, w razie czego ma tez regulacje, to jest wlasnie od tego goscia z allegro. zastanawiam sie tylko czy przykrecac ja i regulowac na podniesionym aucie czy normalnie jak stoi na podlozu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 zdaje sie czytalem o tym na SR i bylo takie pytanie. odpowiedzia bylo tez pytanie: jak jezdzisz? na podniesiponym? :036: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 HMM, A MI MóWIONO ZE reguluje sie na wisząco, znaczy na podnośniku :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 ile mędrców tyle szkół, moim skromnym zdaniem i tak rozporka usztywni i tak usztywni - bo po to ona jest... Naj prostrzy test to udać się na sprawdzenie geometrii W P11 i w P10 powinno być na ZERO i to przy aucie stojącym na własnych siłach, jak się go do góry podniesie to może się zrobić kupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja bym montował na kołach - wisząc jakby nie było kielichy sie trochę rozginają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi