Gość pavoolon Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 dokladnie tak, o wybicie starych szpilek sie nie martwie, problem tkwi w lozysku, ponoc sie rozsypuje podczas wyciagania piasty, a jest tam zbyt malo miejsca zeby wlozyc nowe szpile bez ruszania piasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ps. u Schoguna jak zmienialiśmy zawias z tylu to nam zostało trochę piast bo stare powsadzaliśmy więc jakbyś uszkodził to będą Pss. zagadaj z nim bo ja już nie pamiętam, chyba mu to demontowałem i składałem bez użycia młotka i innych ciężkich narzędzi - to nie P10 [ Dodano: Sob 24 Mar, 2007 10:47 ] coś powoli mi się przypomina, odkręca się tą śróbę centralną nasadką 32, jak ją wykręcisz to piaste pociągnij i zejdzie bez oporu i po problemie. Przy nasuwaniu przesmaruj ośkę jakimś smarem miedzianym bądź grafitowym i też palcami najdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam Ps. u Schoguna jak zmienialiśmy zawias z tylu to nam zostało trochę piast bo stare powsadzaliśmy więc jakbyś uszkodził to będą Pss. zagadaj z nim bo ja już nie pamiętam, chyba mu to demontowałem i składałem bez użycia młotka i innych ciężkich narzędzi - to nie P10 Się zgadza. Jakby co to piasty tanio oddam. Zeszły lekko. Nawet czujniki ABS powychodziły bez problemu. P. S. Coobcio Shogun się pisze przez samo h . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 czyli jesli dobrze rozumiem to piasty zeszly, potem wlozyles z powrotem te same i lozyska sie nie rozlecialy? nic w takim razie sprobuje sie z tym pobawic, jak sie nie uda to zagadam o piaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam Chyba żle się zrozumieliśmy. Piasta stanowi jakby całość z piastą i szpilkami. Do wyjęcia szpilek potrzebna będzie prasa. Nie ma potrzeby wyciągania łożyska z korpusu. Podobno wtedy się rozlatuje i jest na nic. Tak przynajmniej mi się wydaje. U mnie wyleciała cała belka tylna i wstawiłem używkę. Całe piasty (to co na zdjęciach) przełożyłem od swojej pogiętej belki. Piasty od zakupionej belki leżą u mnie w pudełeczku. Stan ich oceniam na dobry. Złapały jedynie trochę rdzy ale łożyska są czyste i pracują bez zacięć czy jakichś luzów. Sorry za fatalne zdjęcia ale takim sprzętem dysponuję . Jak podkręcicie sobie monitory to coś tam można zobaczyć . Powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 hehe dobrze pamiętałem, Shogun także zasługujesz na pochwałę za zilustrowanie sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 troche fotek jak to wyglada na dzien dzisiejszy. springi eibach -30mm, dystanse na tyl po 15mm na strone + tlumik sebring dedykowany do omegi C: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Bardzo przyjemnie to wygląda, ps. a jakieś fotaski spod maski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jak dla mnie to BOMBA....podoba mi się jak teraz koła z tyłu wyglądają, bo moje są pochowane i myśle nad dystansami. Czekam teraz az Pavoolon wsadzisz jakieś 17" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 poki co zostaje przy 16tkach, tak wiec fota spod maski - prawie jak seria ;p i filmik z dzwiekiem wydechu, niestety przy ostrym ruszaniu sprzeglo daje ciala: >>> http://video.google.pl/videoplay?docid=-922633910400332037 <<< PS. przy kreceniu byl niezly ubaw bo sie ludzie obok wczuli, troche slychac na koncu filmu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ladniutka, tylko ta folia na lampach : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 lepsza folia niz zolte migacze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 No sprzęgła ewidentny brak... przy okazji jego wymiany może byś dorwał skrzynkę z P11 GT - znacznie poprawiło by to przyspieszenia na każdym z biegów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 dawno nic sie nie dzialo ale w koncu przyszedl czas na dopieszczenie projektu. niedlugo wchodza regulowane kolka rozrzadu motorworks: w miedzyczasie podnoszone jest odciecie metoda Coobciowo-kwarcowa, potem zostanie tylko regulacja kolek na hamowni i dostrojenie kompa, czas pokaze jakie beda efekty calej operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 czy to jest cały czas twoja stara primera?silnik to prawdziwa seria z wyglądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 tak caly czas mecze to samo auto, pozory czasem myla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blufut Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 W takim razie czekamy na efekty. I może zacznij już myśleć o kolejnym sprzęgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 oto wstepne efekty, narazie zostala podniesiona tylko odcinka, kolka beda zalozone w poniedzialek, a potem jeszcze strojenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blufut Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Mało co widać. Na jakich biegach było to przyspieszanie ? Spojler już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 jedynka do 70, dwojka do 120, niedlugo skrece cos lepszego, dzisiaj bylo na szybko komorka, spojlera nie mam czasu jak narazie kleic i sie z nim bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Bij do Wawy zobaczysz co ci wyczaruje jak dotkniemy się do tych kółek rozrządu i powchodzimy trochę w SMT6 i zapłon Będziesz się wtedy bił w czoło że czemu takim zamulaczem się męczyłem tyle miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 w zwiazku z kupnem nowej zabawki nie jestem pewien czy chce sprzedawac primere bo rezerwa na inne auto bardzo sie skurczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 no no bejca niczego sobie Ps. skoro primy się nie pozbywasz to może wpadniesz do wawy - żeby ją nieco podstroić: wałki/SMT6... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 co za silnik w niej? Widze, ze jest naklejka Mpower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Widze, ze jest naklejka Mpower pewnie 1.6 90 KM ...Nie no żartowałem mam nadzieje, że "chociaż" 2.7 ETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi