Gość pavoolon Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 2.0 na wtrysku ale rozgladam sie wlasnie za czyms mocniejszym bo driftuje tylko na deszczu jak narazie przy primce narazie nie grzebie bo nie stac mnie na dlubanie przy 2 furach naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 2.0 na wtrysku ale rozgladam sie wlasnie za czyms mocniejszym bo driftuje tylko na deszczu jak narazie przy primce narazie nie grzebie bo nie stac mnie na dlubanie przy 2 furach naraz liczylem na cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 w becie już jest 2,5 litra 170 koni z E30, chodzi bokami aż miło;p PS. gdyby ktoś był chętny to mam jeszcze do sprzedania pozostałości po primerze, czyli nowe regulowane kółka rozrządu Motorworks za 500 zeta i seryjne wałki do rolkowego SR20 PS. jak widać sprzedaż jej była bardzo złym pomysłem bo marnie skończyła w rękach nowego właściciela :okulary2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 PS. jak widać sprzedaż jej była bardzo złym pomysłem bo marnie skończyła w rękach nowego właściciela A co sie z nia stało? Oczywiście jesli to nie tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 A co sie z nia stało?Oczywiście jesli to nie tajemnica. Primera rozbita :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Domysliłem sie, ale jest gdzies na forum cos wiecej o tym? jakies zdjęcia? bo chyba przegapiłem. SZkoda, bo bardzo ładne autko było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi