Gość J3 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Nadaje sie Gleba? Gleba dopiero jak beda autostrady w Polsce. Wczesniej nie polecam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 dzięki J3 ma rację u nas "gleba" to czyste szaleństwo :evil: poczekam na autostrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 dziękiJ3 ma rację u nas "gleba" to czyste szaleństwo :evil: poczekam na autostrady Mhyyy ??? Panowie ja wiem ze Maxima to dobre autko.......ale chyba tych autostrad w Polsce to nie doczekaja A felusie przyjemniutkie . =D> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Podobno juz jest jakas platna a no i tor wyscigowy takze Panowie nie ma co narzekac - lepsze 70km niz nic :] [ Dodano: Pon 07 Sie, 2006 ] bardzo mozliwe ze bede mial okazje wsadzic do siebie 245tki na 55 na 18 okazja okazją ale czy to mi wejdzie na szpile a co najgorsze czy wejdzie w blotnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 choroba nie wiem czy nie bedzie ciezko. szerokosc 245 spokojnie wejdzie, nawet 255. problem w tym ze na feldze 17" a nie 18. [ Dodano: Nie 06 Sie, 2006 ] dzwonilem do kumpla on ma 255/45R18 na dociazonym aucie i pelnym skrecie ocieraja opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 czyli trzeba sobie odpuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jak juz to 245/55R17 to wejdzie bez wiekszego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 wejda wejda nima problema tylko trzeba miec trochu pary w lapach i pomoc maszynie zalozyc 245 na felgi :wink: tak jak to u mnie jest,,,,,,,,Wacu wie o co chodzi..... :wink: pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 No tak tylko ja bede mial cale kola. Na felgach 18tkach. wiec jakiekolwiek przerobki nie wchodza w gre. Bo po pierwsze to jest tylko na probe, a po drugie to nie moje a szkoda bo bym w moim wozidelku delikatnie podniosl walory estetyczne :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi