Guest kazek Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 wczoraj tankowałem gaz w zamościu już po 2zł za litre :grin: to naprawdę miło , a dzisiaj pojawiła się nowa cena na niektórych stacjach po 1.99, mam nadzieje, że te obniżki nie zapowiadają podwyżek i że cena w krótce nie skoczy w góre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krawczynski Marcin Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 U mnie w szczercowie na Shellu jest po 2,05 ale z tego co czytałem w kwietniu ma być podwyżka gazu o około 12 % :-((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest indygox Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 2.05 zł Tarnów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 farciaze u mnie średnio po 2,15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarkk Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 To ja już nie wiem (niby Sącz = największe bezrobocie i ogólnie bida) a tu gaz na BP po 2,20 :537: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciek78 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Rzeszów 2,19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest indygox Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Gdzie w rzeszowie jest najlepszy gaz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daniellus Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Bydgoszcz od 2.05 do 2.19 na markowych stacjach. Zdecydowanie za drogo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kakol Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 W Inie w zależności od stacji od 2,05 do 2,25! To czekam na 1 z przodu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dylson Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Radomsko ostatnio lalem za 1.99. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 U mnie w szczercowie na Shellu jest po 2,05 ale z tego co czytałem w kwietniu ma być podwyżka gazu o około 12 % :-((( Na Śląsku 2.15 średnia cena! też słyszałem o tej planowanej podwyżce :x Oby się nie sprawdziła :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bastek1 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 a czy ew. jakieś ceny LPG na trasie ożarów-opatów-staszów? jadę tam w weekend, i nie wiem czy lać w lublinie, czy na miejscu a lublin 2.08 ostatnio (jet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KaZeLoT Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 W Gorzowie 2.14 na markowych stacjach (Shell, BP) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest symek Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Jelenia Góra: TESCO: 2,01zł Shell, BP, Statoil: 2,02zł Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciek78 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Gdzie w rzeszowie jest najlepszy gaz? Indygox - ja mam gaz od 26 stycznia i na razie tankowałem na Eksie na obwodnicy i na Statoilu przy Rejtana - w obu przypadkach nie miałem i nie mam żadnych zastrzeżeń. Spalanie jest niskie, spadku mocy prawie nie odczuwam. Tylko ceny nieco wysokie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest indygox Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 No właśnie ostatnio tankowałem w Eksie na obwodnicy koło mc'a i samochód mi osłabł jak wracalem na Tarnów, może to pojedynczy przypadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciek78 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 No bo szkoda mu było opuszczać takie ładne miasto A tak poważnie - mówimy o tej samej stacji. Dla mnie, a w zasadzie dla mojego Słonka, nie ma różnicy pomiędzy gazem ze Statoil-a a tym z Eksy. Na obu jeździ tak samo. No chyba, że oba są do d*** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest indygox Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 hehe ano studiowałem tam 5 lat wiec sentyment jest , pewnie do sklepiku na stacji w którym sie wieczorami browar kupowało , zresztą jestem w rzeszowie dośc częśto ale po raz pierwszy mi gazu brakło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maras Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Koledzy Rozróżnijcie gaz do naszych samochodów i gaz do kuchenek. Zapowiadana podwyżka ma się odnieść do gazu ziemnego sprzedawanego przez PGNiG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest klamey Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 W Krakowie wczoraj tankowałem za 2.03. Jest strona z cenami paliw (tylko Kraków) http://www.dobaku.pl/ceny_paliw.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEEDY Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Piotrków Tryb.cena 2.06 :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciek78 Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Indygox - to dlaczego nie dajesz znaku, że jesteś w Rz? Zawsze jakiś mini spocik można skombinować Pozdrawiam PS: Sorki za mały OT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest indygox Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 na mini spocik sie pisze nie ma sprawy jak bede w rzeszowie na którys weekend to dam znac i może cos sie wykombinuje zaraz adminpewnie nas wytnie za OT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goago Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 pod warszawa okolice janek gaz 1,99 takze idzie wiosna :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURCZAK Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Ja wczorasz NA Shellu na ul.Puławskiej w wawce płaciłem 2,23zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts