Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Ceny lpg na naszych stacjach

Guest kazek
 Share

Recommended Posts

Guest kazek

wczoraj tankowałem gaz w zamościu już po 2zł za litre :grin: to naprawdę miło , a dzisiaj pojawiła się nowa cena na niektórych stacjach po 1.99, mam nadzieje, że te obniżki nie zapowiadają podwyżek i że cena w krótce nie skoczy w góre

Guest krawczynski Marcin

U mnie w szczercowie na Shellu jest po 2,05 ale z tego co czytałem w kwietniu ma być podwyżka gazu o około 12 % :-(((

U mnie w szczercowie na Shellu jest po 2,05 ale z tego co czytałem w kwietniu ma być podwyżka gazu o około 12 % :-(((

Na Śląsku 2.15 średnia cena! też słyszałem o tej planowanej podwyżce :x

Oby się nie sprawdziła :wink:

Guest bastek1

a czy ew. jakieś ceny LPG na trasie ożarów-opatów-staszów? jadę tam w weekend, i nie wiem czy lać w lublinie, czy na miejscu

a lublin 2.08 ostatnio (jet)

Guest Maciek78
Gdzie w rzeszowie jest najlepszy gaz?

Indygox - ja mam gaz od 26 stycznia i na razie tankowałem na Eksie na obwodnicy i na Statoilu przy Rejtana - w obu przypadkach nie miałem i nie mam żadnych zastrzeżeń. Spalanie jest niskie, spadku mocy prawie nie odczuwam. Tylko ceny nieco wysokie.

Pozdrawiam

Guest indygox

No właśnie ostatnio tankowałem w Eksie na obwodnicy koło mc'a i samochód mi osłabł jak wracalem na Tarnów, może to pojedynczy przypadek

Guest Maciek78

No bo szkoda mu było opuszczać takie ładne miasto :D

A tak poważnie - mówimy o tej samej stacji. Dla mnie, a w zasadzie dla mojego Słonka, nie ma różnicy pomiędzy gazem ze Statoil-a a tym z Eksy. Na obu jeździ tak samo. No chyba, że oba są do d*** :D

Guest indygox

hehe ano studiowałem tam 5 lat wiec sentyment jest :) , pewnie do sklepiku na stacji w którym sie wieczorami browar kupowało :) , zresztą jestem w rzeszowie dośc częśto ale po raz pierwszy mi gazu brakło

Guest Maras

Koledzy :) Rozróżnijcie gaz do naszych samochodów i gaz do kuchenek. Zapowiadana podwyżka ma się odnieść do gazu ziemnego sprzedawanego przez PGNiG.

Piotrków Tryb.cena 2.06 :wink:

Guest Maciek78

Indygox - to dlaczego nie dajesz znaku, że jesteś w Rz? Zawsze jakiś mini spocik można skombinować :)

Pozdrawiam

PS: Sorki za mały OT

Guest indygox

na mini spocik sie pisze nie ma sprawy jak bede w rzeszowie na którys weekend to dam znac i może cos sie wykombinuje :)

zaraz adminpewnie nas wytnie za OT

Ja wczorasz NA Shellu na ul.Puławskiej w wawce płaciłem 2,23zł :(