Gość maciejwra Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Wiatm Mam do sprowadzenia części z USA praktycznie wszystko co jest na ebayu!! Obecnie będę miał do sprzedania takie coś http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISSAN-SENT...043218900QQrdZ1 Cena 900 zł do uzgodnienia jesli będą chętni na jakies rzeczy proszę pisać wszystko wyjaśnie co do płatności co jak dlaczego aha przedmioty typu maska zderzak itp. nie wchodzą w grę towar taki jest za duży i za duże opłaty transportowe będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 3-krotne przebicie :?: to raczej dosc sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 wysyłka tego Polemrem do PL to wydatek rzędu ok 50$ i po 10dniach u nas - robilem tak wielokrotnie Jeszcze wysylka z EBAY do odbiorcy w stanach - 35$, suma sumarum robi się nam ok 180$ do tego koszt przelewu... Więc przebitke mamy już mniejszą jak 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Właśnie telefonowałem do gościa który może to sprowadzić. Powiedział: szykasz na ebayu, pzresyłasz linka, liczysz np. 100$ + 35$ transport + 12$ ubezpieczenie + 30% zarobek jego = circa 200$ czyli 600 zł faktycznie + ew. zależność między wagą zamówionego towaru - ok 1$ /kg Soryy za pomyłkę ale tak mi powiedział ok 600 zł to chyba już ok nieprawdaż? tylko ile to może ważyć 5 - 7 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 600zł to cena Super by była za ten kolektorek - myślę że za taką cena miałbyś już klienta Waga taiego kolektora to ok 20 pund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Heh powiedziałże przesyłka gratis i jescze jakies ciuchy wrzuci 8) alie i tak 200$ Czy będzie pasował ten kolektorek do GA16DE? jak tak to możemy więcej wziąć 20 funtów=9kg hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 TAk to jest własnie do tego silnika... Ps. może ja się podłącze ze swoim zamówieniem: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/91-99-NISSA...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 kuba, czy ten kolektor napewno jest z dwururka, a jesli tak to czy nie ma na koncu za maloego przelotu? jesli z dwururka i przelot odpowiedni to cena zaczyna byc atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Jasne, bo jak to mozna sprzedawać bez dwórurki ktora do niczego by nie podeszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ja też się dołaczam do zamówienia a chc takie cóś: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-96-97-98...045149496QQrdZ1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Dobrze by było jakbyście znali wage przedmiotów! Przed zamówieniem gość który zmaawia bierze 75% zaliczki, jako zabezpieczenie - koleś uczciwy bo już z nim sprawy załatwiałem, najlepsze jest to że chciał mi samochód sprowadzić , powiedział że bardziej się opłaca bo sprowadzenie samochodu to ok 1000$ Moze da rade sprowadzic to http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISMO-RACIN...bayphotohosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 no za***iste te fotele jakbys takie miał to pięknie by to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stAWek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 A jak z cłem za to wszystko. Ktoś zna konkrety??? Czy jest to na zasadzie uda sie czy sie nie uda tak na marginesie czy do p11 to wszystko to co do infiniti g20??? Tylko że jak w moim przypadku inna pojemnośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Dobrze by było jakbyście znali wage przedmiotów! Przed zamówieniem gość który zmaawia bierze 75% zaliczki, jako zabezpieczenie - koleś uczciwy bo już z nim sprawy załatwiałem, najlepsze jest to że chciał mi samochód sprowadzić , powiedział że bardziej się opłaca bo sprowadzenie samochodu to ok 1000$ Moze da rade sprowadzic to http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISMO-RACIN...bayphotohosting a za ile kasy te 2 fotele byłyby w polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Fotele 100$ sztuka a wysylka jednego ze 200$ hehe nie oplaca się... chyba żeby kontener wynająć i zabrać troche gruzu ze stanów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 no tak , juz lepiej bimarco kupic i sobie wyszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 EXPERT... nie dośćże lżejsze dwa rozy to i trzymanie boczte o neibo lepsze no tylko ze problem z wsiadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Fotele 100$ sztuka a wysylka jednego ze 200$ hehe nie oplaca się... chyba żeby kontener wynająć i zabrać troche gruzu ze stanów:D kontenerek teraz z US kosztuje $4,000 po wszystkich oplatach takze nici z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 jadziękuję juz za zakupy raczej;/ ponownie straciłem kase ponad 200$ :evil: nawet paypal nie pomógł powiem tak...pier**le JUZ TEN INTERES :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 A dlaczego przez Waca nie kombinujecie?? Przeciez sie kiedys oferował no i to jeszcze wacu w dodatku prowizji nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 i pożycza se swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 i pożycza se swoich ktooo :?: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Hmmm Ciekawe komu wisze 10$ :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Zamówiłem...w końcu kolektor jak przyjdzie dam zdjęcia real zobaczymy co będzie ... a właśnie Kuba rozmawiałem ostatnio z kumplem znasz go - Dudzin z 36 z Raszyna, teraz przenieśli zakład koło Auchan hehehe mówił o twojej maszynie chwalił chwalił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zamówiłem...w końcu kolektor jak przyjdzie dam zdjęcia real zobaczymy co będzie... a właśnie Kuba rozmawiałem ostatnio z kumplem znasz go - Dudzin z 36 z Raszyna, teraz przenieśli zakład koło Auchan hehehe mówił o twojej maszynie chwalił chwalił.... To był prima-aprilis? czy jeszcze nie dopłyną? Bo jestem ciekaw tego kolektora :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi