Guest maciejwra Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Wiatm Mam do sprowadzenia części z USA praktycznie wszystko co jest na ebayu!! Obecnie będę miał do sprzedania takie coś http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISSAN-SENT...043218900QQrdZ1 Cena 900 zł do uzgodnienia jesli będą chętni na jakies rzeczy proszę pisać wszystko wyjaśnie co do płatności co jak dlaczego aha przedmioty typu maska zderzak itp. nie wchodzą w grę towar taki jest za duży i za duże opłaty transportowe będą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg76 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 3-krotne przebicie :?: to raczej dosc sporo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 wysyłka tego Polemrem do PL to wydatek rzędu ok 50$ i po 10dniach u nas - robilem tak wielokrotnie Jeszcze wysylka z EBAY do odbiorcy w stanach - 35$, suma sumarum robi się nam ok 180$ do tego koszt przelewu... Więc przebitke mamy już mniejszą jak 3 razy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciejwra Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Właśnie telefonowałem do gościa który może to sprowadzić. Powiedział: szykasz na ebayu, pzresyłasz linka, liczysz np. 100$ + 35$ transport + 12$ ubezpieczenie + 30% zarobek jego = circa 200$ czyli 600 zł faktycznie + ew. zależność między wagą zamówionego towaru - ok 1$ /kg Soryy za pomyłkę ale tak mi powiedział ok 600 zł to chyba już ok nieprawdaż? tylko ile to może ważyć 5 - 7 kg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 600zł to cena Super by była za ten kolektorek - myślę że za taką cena miałbyś już klienta Waga taiego kolektora to ok 20 pund Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciejwra Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Heh powiedziałże przesyłka gratis i jescze jakies ciuchy wrzuci 8) alie i tak 200$ Czy będzie pasował ten kolektorek do GA16DE? jak tak to możemy więcej wziąć 20 funtów=9kg hmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 TAk to jest własnie do tego silnika... Ps. może ja się podłącze ze swoim zamówieniem: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/91-99-NISSA...1QQcmdZViewItem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg76 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 kuba, czy ten kolektor napewno jest z dwururka, a jesli tak to czy nie ma na koncu za maloego przelotu? jesli z dwururka i przelot odpowiedni to cena zaczyna byc atrakcyjna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Jasne, bo jak to mozna sprzedawać bez dwórurki ktora do niczego by nie podeszła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KOSA Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 ja też się dołaczam do zamówienia a chc takie cóś: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-96-97-98...045149496QQrdZ1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciejwra Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Dobrze by było jakbyście znali wage przedmiotów! Przed zamówieniem gość który zmaawia bierze 75% zaliczki, jako zabezpieczenie - koleś uczciwy bo już z nim sprawy załatwiałem, najlepsze jest to że chciał mi samochód sprowadzić , powiedział że bardziej się opłaca bo sprowadzenie samochodu to ok 1000$ Moze da rade sprowadzic to http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISMO-RACIN...bayphotohosting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulture30 Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 no za***iste te fotele jakbys takie miał to pięknie by to wyglądało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stAWek Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 A jak z cłem za to wszystko. Ktoś zna konkrety??? Czy jest to na zasadzie uda sie czy sie nie uda tak na marginesie czy do p11 to wszystko to co do infiniti g20??? Tylko że jak w moim przypadku inna pojemnośc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gre Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Dobrze by było jakbyście znali wage przedmiotów! Przed zamówieniem gość który zmaawia bierze 75% zaliczki, jako zabezpieczenie - koleś uczciwy bo już z nim sprawy załatwiałem, najlepsze jest to że chciał mi samochód sprowadzić , powiedział że bardziej się opłaca bo sprowadzenie samochodu to ok 1000$ Moze da rade sprowadzic to http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISMO-RACIN...bayphotohosting a za ile kasy te 2 fotele byłyby w polsce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Fotele 100$ sztuka a wysylka jednego ze 200$ hehe nie oplaca się... chyba żeby kontener wynająć i zabrać troche gruzu ze stanów:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gre Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 no tak , juz lepiej bimarco kupic i sobie wyszyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 EXPERT... nie dośćże lżejsze dwa rozy to i trzymanie boczte o neibo lepsze no tylko ze problem z wsiadaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butryn Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Fotele 100$ sztuka a wysylka jednego ze 200$ hehe nie oplaca się... chyba żeby kontener wynająć i zabrać troche gruzu ze stanów:D kontenerek teraz z US kosztuje $4,000 po wszystkich oplatach takze nici z tego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gre Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 jadziękuję juz za zakupy raczej;/ ponownie straciłem kase ponad 200$ :evil: nawet paypal nie pomógł powiem tak...pier**le JUZ TEN INTERES :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 A dlaczego przez Waca nie kombinujecie?? Przeciez sie kiedys oferował no i to jeszcze wacu w dodatku prowizji nie bierze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 i pożycza se swoich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 i pożycza se swoich ktooo :?: :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Hmmm Ciekawe komu wisze 10$ :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciejwra Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Zamówiłem...w końcu kolektor jak przyjdzie dam zdjęcia real zobaczymy co będzie ... a właśnie Kuba rozmawiałem ostatnio z kumplem znasz go - Dudzin z 36 z Raszyna, teraz przenieśli zakład koło Auchan hehehe mówił o twojej maszynie chwalił chwalił.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Zamówiłem...w końcu kolektor jak przyjdzie dam zdjęcia real zobaczymy co będzie... a właśnie Kuba rozmawiałem ostatnio z kumplem znasz go - Dudzin z 36 z Raszyna, teraz przenieśli zakład koło Auchan hehehe mówił o twojej maszynie chwalił chwalił.... To był prima-aprilis? czy jeszcze nie dopłyną? Bo jestem ciekaw tego kolektora :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts