Tomaszek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 okdokonalem wmiare szybkiego rozpoznania. pytalem ok 5 kolesi. kazdy z nich mi polecal HOT SHOT-a (pewnie sie umowili :wink: ) OBX-a nie polecaja, pasuje nie ma problemow z instalacja ale!!!!! po roku trzeba kupic nowy kolektor bo ten sie zamieni w ladna kupke rdzy. to samo sie tyczy z firma STONE RACING. Co mogli jeszcze polecic to DC Sport. Reszta rurek z "STYLE" w tutule to kupa gowna i szkoda sobie tym zawracac glowe. To takie szybkie rozeznanie jakie przeprowadzilem wsrod posiadaczy G20 (silnik 2.0) i sentr (silniki 1.6 oraz 2.0) Nie rozumiem :?: Ruda :?: To to nie jest nierdzewka :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Nie rozumiem :?: Ruda :?: To to nie jest nierdzewka :?: to jest nierdzewka, z malym wyjatkiem. made in china Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 kazda nierdzewka od temperatury robi się brązowa i wygląda jakby pordzewiała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 kazda nierdzewka od temperatury robi się brązowa i wygląda jakby pordzewiała... moj greddy swieci sie nadaj jak psu jajca na mrozie a ma juz ok 10 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Nie rozumiem :?: Ruda :?: To to nie jest nierdzewka :?: to jest nierdzewka, z malym wyjatkiem. made in china Made in china :roll: czyli np. ten http://cgi.ebay.com/ebaymotors/XTUNE-00-04...1QQcmdZViewItem A dają 3 lata gwarancji [ Dodano: Sro 16 Sie, 2006 ] Szukam szukam i tylko tyle znalazłem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-Racing-...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-Ceramic...1QQcmdZViewItem Ten ceramik mnie zastanawia ale oba to OBX :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 WielkiWacu jak ksztaltuja sie ceny kolektora HOT SHOT czy DC Sport do sentry 1.6? a ten ceramic OBX tez do niczego jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daweorn Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Chciałem się zapytać czy kolektor od GA16DE pasuje do GA16DS? .. pytam się z czystej ciekawości jakie możę mieć możliwości ten silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi