Szalony Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 No Grzechu, dzisiaj piatek Daj znac jak odbierzesz fure, bo bede w Twoim rejonie wieczorem to moze podjade zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No Grzechu, dzisiaj piatek Daj znac jak odbierzesz fure, bo bede w Twoim rejonie wieczorem to moze podjade zobaczyc. Troche sie opoznilo z odbiorem ale juz autko smiga. Roznica niesamowita! Teraz mam niesamowicie cicho w aucie az nie wiem czy silnik na wolnych pracuje czy nie! No i przy przyspieszaniu nie slychac nic oprocz silnika - wczesniej slychac bylo dzwiek podobny do reduktora z auta terenowego tylko taki duzo glosniejszy. Okazalo sie ze ktos grzebal w skrzyni kto za duzo o nich nie wie. Lozyska byly do tego stopnia wytarte ze widac bylo duze ubytki na tych malych roleczkach. No i oleju bylo 2,5 litra tylko! powinni byc cos kolo 5L. Polos wkladana byla na hama chyba mlotkiem jakims bo slady miala "bicia" czyms ciezkim. Teraz sprzegielko mi lapie ladnie tak jak powinno a nie w samej podlodze Ciesze sie ze zdecydowalem sie to zrobic mimo duzego kosztu! Powiedzieli, ze teraz mam spokoj na kolejne 10 lat bo w srodku wszystko jest w idealnym stanie - sprzeglo docisk i lozysko oporowe wymienil niedawno poprzedni wlasciciel uff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 10 lat to nie ale jakies 100 tys mil, mowie o skrzyni bo sprzeglo to mozna w pol godzine zajechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 To spoko ze Maxi juz na chodzie Ile wydales na cala imprezke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dzisiaj bylem z maximka na podnosniku poniewaz leje mi sie olej ze skrzyni i okazalo sie ze mam wysunieta polos. Mam juz zaklepany termin na naprawe ale zastanawiam sie dlaczego sie wysunela? I moze warto przy okazji wymienic uszczelniacz na poloscie bo i tak bedzie wyciagana. I tu mam pytanie do osob ktore juz wymienialy ten uszczelniacz. Czy jest on dostepny w sklepie czy trzeb asie za nim troche nachodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi