VQPower Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 jak byś mogł, napisz co masz i zcego CI brakuje. Kuba lista jest na 3 stronie tego tematu. to co mam kupione badz zamowione jest na czerwono. dodam tylko ze nie musze zmieniac pedalu hamulca, i tak go nigdzie nie moge kupic a dilerowi nie bede w lape pchal. przytne go aby byl wezszy i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 wlasnie zamowilem manual motor mount, mysle ze po niedzieli juz bedzie PS, a ta pier**le co ma skrzynie dla mnie sie nie odzywa :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 molestuj go mozę zapomlniał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 molestuj go mozę zapomlniał ? jak sprzedal to mu qr** urwe jajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 wlasnie kupilem pedal sprzegla ma przyjsc poczta 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 w koncu kolo sie pokwapil i wyslal mi skrzynie juz myslkalem ze mnie w h.ja zrobil :evil: :evil: skrzynia i poloska bedzie u mnie w poniedzialek =D> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Wacu... kiedy w końcu będziesz miał tak... Dobrze że powoli czas na zimówki bo te letnie już mi sie skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Wacu... kiedy w końcu będziesz miał tak... Dobrze że powoli czas na zimówki bo te letnie już mi sie skończyły juz niedlugo. co chwila wychodzi ze musze dokupic jakies srubki i inne pipki. z grubszych gratow to brakuje mi jeszcze poloski i oleju do skrzyni mysle ze na przelmie grudnia stucznia cos bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 No bo to czas najwyższy pokazać ameryce kto na drodze rządzi :twisted: Ale niestety, wszystko kosztuje, więc powoli, powoli i nastąpi przemiana. Liczyłeś może (napewno liczyłeś) ile bedą Cie kosztowały wszystkie graty :?: no razem z olejem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 No bo to czas najwyższy pokazać ameryce kto na drodze rządzi :twisted: Ale niestety, wszystko kosztuje, więc powoli, powoli i nastąpi przemiana.Liczyłeś może (napewno liczyłeś) ile bedą Cie kosztowały wszystkie graty :?: no razem z olejem :wink: nie chce sie zalamywac. podlicze wszystko jak bedzie zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 nie chce sie zalamywac.podlicze wszystko jak bedzie zamontowane Tak chciałem sie orientacyjnie dowiedzieć, wiesz...koszt rzędu.... co by mieć jakieś pojęcie :wink: niechce porównywać do swojej przebudowy (1600 pln) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 powiem ci ze sama skrzynie i poloske od strony kierowcy dalem 750$ a najbardziej mnie wqrwia ze niektore czesci dostepne tylko u dilera, np,. sruby mocujace kolo zamachowe na wale, potrzeba 8 sztuk a jedna piz*a kosztuje 9$ :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Nie mało... no ale bedziesz miał nowe graty... Tak z ciekawości też zapytam... jakby wyglądała sprawa przekładki z np. rozbitka... patrzyłeś coś w tym temacie ? Wiem że chcesz nowe i już, ale czy sie rozglądałeś, jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Wacu - na szrot uciekaj znajdz maxime dobrze bita w tyl kup cala za $1000 i przez weekend zrobisz swap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Wacu - na szrot uciekaj znajdz maxime dobrze bita w tyl kup cala za $1000 i przez weekend zrobisz swap holera jezdzilem juz. a najlepsze jest to ze dzionkarnie tez szukaja maxim, jakos dobrze cie trymaja te auta i ich na zlom nikt nie oddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 dzis z Wojtiem zamontowalismy pedal sprzegla wraz z glownym cylinderkiem. ciezko zarobiony wojtek, szukal dziurki tak na marginesie :wink: tutaj przyszly "domek" glownego cylinderka a tu sam cylinderek a to jzu po zamontowaniu cylinderka wraz z calym pedalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 jednym słowem - Męsko ! BRavo dajesz stary dajesz jeszcze w tym roku mam nadzieje ze plan zostanie ukończony. po poloske z przegubami wal na szrot i raz dwa kończ ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 wczoraj mi kumpel dal namiar na miejsce gdzie mozna kupic 100% sprawne poloski, i w dodatku kupia ode mnie stare ktore wyciagne z automata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 a jednak bedzie aluminiowe kolo zamachowe. wynalazlme u kolesia za 30% wartosci :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 no to bedzie ci się to kręcić jak szlifierka JAk się dobrze sprawdzi u CIebie to moze ja wezme się za odchudzanie swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 skusilem sie na nie bo cena niezla, jdnakze poczytalem troche na ten temat i jest tak ze ono nie dodaje ani jednego konia tylko "uwalnia" pare konikow redukujac opory wlasne silnika, moze sie jeszcze skusze na alu kolo pasowe za 70$ :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Hmmm. Panowie a jak wygląda przekładka 2.0 na 3.0 czy to jest warte zachodu? Bo mi się tak bździ ostatno w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Hmmm. Panowie a jak wygląda przekładka 2.0 na 3.0 czy to jest warte zachodu? Bo mi się tak bździ ostatno w głowie. hmm to moze juz osobny temat. jednakze jak masz kase to wszystko jest mozliwe, a juz najlepiej wsadzic 3.5 od maximy badz altimy. nie zadne silniki z auta RWD bo tam jest silnik zupelnie inaczej wywazony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Pomysł jest taki mam za nie dużą kasę A32 3.0 w Angielskiej wersji, tylko ból bo automat. Jaka jest szansa przełożyć 3.0 a zostawić mojego manuala. Bo przeszczepić komplet to żaden problem. Może by mnie ktoś poratował linkiem do takiej fajnej strony po rosyjsku z częściami do Maximy. Kiedyś to tu było na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 czytalem trochu o prdekladaniu silnika 3.5 do maximy 3.0. jest troche roboty, ale jak masz wszystkie czesci to 2 moze 4 dni i autko bedzie mialo nowy silnik. przy odrobinie szczescia moze uda sie nie przekladac kabli i komputera, jednakze trzeba sie liczyc ze lampka check engine sie zapali i nie bedzie ja tak latwo zgasic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi