VQPower Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 doszlo moje kolo zamachowe. rzeczywiscie "leciutkie", porownujac do stock. w tym tygodniu postaram sie pstryknac pare fotosow gratow ktore wymagane sa do manuala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 ok a teraz konkret: 14 stycznia, sobota. wraz z kumlami zabieram sie na przerobke. 3 z nich wyrazilo czynna pomoc przy pracy nad zmiana skrzyni i wszystkimi do tego celu niezbednymi czynnosciami, tak aby w skonczyc wszystko w przeciagu jednego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 ok a teraz konkret:14 stycznia, sobota. wraz z kumlami zabieram sie na przerobke. 3 z nich wyrazilo czynna pomoc przy pracy nad zmiana skrzyni i wszystkimi do tego celu niezbednymi czynnosciami, tak aby w skonczyc wszystko w przeciagu jednego dnia. no no ....to czekamy do stycznia... mam taka cicha nadzieje ze moja skrzynia nie wytrzyma polskiej zimy to tez bede mial wymowke....ale nie mysle zeby tak sie stalo...moze na lato bedzie jakies VQ35 w garazu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 uwaznie z tymi siedzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 no panowie i panie to jzu w tym tygodniu. sobota 14 stycznia. jednakze auto odstawiam do garazu juz w piatek. bedziemy wywalac graty zwiazene z automatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 NO Pieknie a wacu a fotki jakie, pokaz to wnoe lekkie kolko i dla porownianai stare... no juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 NO Pieknie a wacu a fotki jakie, pokaz to wnoe lekkie kolko i dla porownianai stare... no juz hehehe. jasie stare?? automat nie ma kola zamachowego. a foty wszystkoch gratow dzis strzele. obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 wacu niewiem czy mam wzisc jakiego browara ,nabzdrygolimy sie i robota pujdzie na wesolo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 wacu niewiem czy mam wzisc jakiego browara ,nabzdrygolimy sie i robota pujdzie na wesolo :wink: ja browca kupie, jakies zarelko tez. bedzie impreza na calego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 ok sa foteczki: alu kolo zamachowe laczniki od lewarka do skrzyni lewarek zmiany biegow porownanie krotkiego lewarka i stock olej do skrzyni (pol miasta zjezdzielm za Castrolem i ni h*ja oslonka na podstawe lewarka plyn do sprzegla poduszka poloska - strona kierowcy poloska - strona pasazera przewody do sprzegla skrzynia skrzynia sportowy lewarek sprzeglo exedy (36% mocniejsze jak stock) sruby mocujace skrzynie i jeszcze wiecej srub i nakretek przy okazji zmiany skrzyni postanowilem tez wymienic kolo pasowe z zeliwnego na auluminiowe 8) z tego pierscienia czytane jest polozenie walu krotsze paski (kolko ma mniejsza srednice jak stock) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 ale foty :wink: a co jest w tej reklamowce jakis mocny napoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Będzie bajerka, kolo zmachowe i shortshifter mi się bardzo podoba Do dzieła WAcu do Dziela ! ! ! Ciekawe jak to z tym lekkim kolem będzie się wkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 pieknie, moze sie uda zejsc ponizej 6 na g-techu, teraz dopiero bedize jazda a nie tam jakis automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 pieknie, moze sie uda zejsc ponizej 6 na g-techu, teraz dopiero bedize jazda a nie tam jakis automat mniej jak 6 to nie wiem. ale licze na plaska szostke, ale nie wiecej jak 6.0X trzeba bedzie pocwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 lekkie kolo wydech manual jak bedize dobra nawierzchnia i perfekcyjnie pojedziesz to moze chociaz raz bedzie 5,99. jak sie nie uda to jeszcze jakis chip i bedize tyle na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 chip tez. o nowym silniku 3.5 tez mysle ale to w innym temacie (juz rozpoczety w dziale nissan power team) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 juz niedlugo Wacu bedziemy mieszac w skrzyni :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 juz niedlugo Wacu bedziemy mieszac w skrzyni :wink: no jeszcze 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Wacu pieknie teraz tylko montuj i dwaj wyniki jak Ci to smiga ja juz z niecierpliwoscia czekam na efekt koncowy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 no ja tez nie moge sie doczekac. to jzu jutro zaczynamy rozbierac nyse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Haha to już jutro ! ! ! Jutro to ja bede srobki do Turbiny kompletowac - poelrowane z nierdzewki A Wac za grobą robote odrazu się będzie brac - tak trzymac stary !! Prosimy o duzo fot z przebiegu prac aaaaaa no i wyśpij się dzisaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 no ludziska to jzu dzis. za rowne 12 godzin wjezdzam na gaaraaz automatem a w sobote wyjezdzam manualem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 no ludziska to jzu dzis. za rowne 12 godzin wjezdzam na gaaraaz automatem a w sobote wyjezdzam manualem NOTO CZEKAM NA EFEKTY!! POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 prace sie zaczely. co mamy?? wyciagniete poloski, wyciagniety rozrusznik, rozkrecony lewarek od automata, zamontowany pedal sprzegla wraz z cylinderkiem co na zostalo: odkrecic i wyciagnac skrzynie, zalozyc lewarek i laczniki do zmiany biegow, zamontowac sprzeglo i kolo zamachowe, zalozyc poloski, rozrusznik, pospinac wszystko i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no i pare fotek pod autem to ja :wink: a tu jzu widac ze nie ma poloski 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi