Gość RolF Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Daleko nie musisz Mój jest na sprzedaż Wiesz...ja szukam taniego nx z ktorym spokojnie moglbym robic cala zime...na wiosne może wyjechać z garage Interesuje mnie cena do 3000zł Zastanawiam sie nad wyjazdem na zachód...tylko musze oblukać kogoś kto sie zna i wyjeżdża. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RolF Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 W sumie to niedawno sie zdecydowalem. Jeśli ktoś jeździ i sprowadza to kupiłbym w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 RolF, spytaj Macko - on sprowadza Nissany, ale raczej takie do jazdy w lepszym stanie, ale pogadać nie zaszkodzi http://www.nissanklub.pl/forum/profile.php...file&u=3587 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Trudno...bede szukał dalej Daleko nie musisz Mój jest na sprzedażJak to bo nie rozumiem? Kierownica jest już gładka a pedały wytarte do blachy. Widziałem Sunniaka z tego rocznika, który naprawdę miał 170kkm i nie wyglądało tak źle jak tu czy u mnie. Generalnie tragedii nie ma ale poprostu się troszkę za bardzo zużyło już. Moja nowa pszczola ma 175 000 i wyglada 5x lepiej jesli chodzi o zuzycie el. wnetrza Sunny mial 200 000 i rowniez wygladal lepiej... A moj Puzel (pierwszy 100NX) mial 135 000 rzeczywistego przebiegu, a wewnatrz na pierwszy rzut oka wygladal na 230 000... Jakbym wiedział, że chcesz sam go długo dłubać to bym Ci z Reichu przytargał Setkę. Oglądałem 2 jak byłem w okolicach Berlina ale szukałem GTi więc tych nie brałem. Jedna z tego co wiem wciąż jest na sprzedaż za 750E rok chyba 92 ale poszłaby za 500 U nas Quattro sprowadził sobie ostatnio Setkę. Nazwijmy sprawe po imieniu - Quattro sobie sprowadzil szrota w ocynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 "Otoż mama zamiar kupić od kolegi(dziwnie to brzmi:P) 100nx, 190tys przejechane(w polsce 10,podbno po remoncierowneiz w polsce)91r,GTI:),zadbany zz zew jak i wew,pod maska tez wygląda czysto;p.oleju nie bierze ,wymieniany a ile razy to nie wiem.Jedyna wada jako podczas jazdy wyczułem to po puszczeniu kierownicy leciutkie sciaganie w lewo(czego to mzoe byc przyczyna)naco moge zwrocic uwage?wiadomo przed zakupem odwiedze nim kolege na diagnostyce(mysle ze nakresli mi sytuacje autka) Chce zaniego 5tys więc nie dużo. Jeszcze raz;Naco mam zwracac uwage?I czy warto:) Dziękuje" UP:Nim go zakupie odwiedze diagnostyke i mechanika aby na silnik popatrzyll...wole wydac wczesniej niz potem plakać! PS:Czy da się jakos zmniejszyc natęzenie dzwieku ktore wydaje tłumnik KM?Bo lubie umiar,a jak sie go wkreci na kilka tys obrotó to całe osiedle go słyszy;P:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 wronka, zrob porzadna diagnostyke jak w kazdym aucie, niech IC kompresje silnika zmierza, grubosc lakieru itd. Zwroc uwage czy wycieraczka tylna dziala, nawiew, wentylator chlodnicy i czy z tylu nic z zawieszenia nie przebija sie do srodka powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pancin_007 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jesli chodzi o sciaanie w lewo po puszczeniu fajery to moze byc wiele przyczyn chocby taka blacha sprawa jak roznica cisnien w oponach,albo poprostu zbieznosc nieustawiona prawidlowo ,zreszta diagnosta prawde powie...pozdrawiam byc moze przyszlego posiadacza nx;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Tylko ta cena...Troche zatno mi sie wydaje 91r Gti,i pewnie jak sie upre za4tys bym kupil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 wronka, przynajmniej jezeli to zlom to nie przeplacisz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jesli chodzi o sciaanie w lewo po puszczeniu fajery to moze byc wiele przyczyn chocby taka blacha sprawa jak roznica cisnien w oponach,albo poprostu zbieznosc nieustawiona prawidlowo ,zreszta diagnosta prawde powie...pozdrawiam byc moze przyszlego posiadacza nx;Palbo jest zlozony z 2ch :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 no gadał ze on go z niemiec sprowadzil i odrazu przlozyl silnik taki sam jest jak byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 wronka, gadac kazdy moze. przejedz sie nim. Ja jak kupowalem swojego nx'a to duzo o nim slyszalem zlego a jednak pojechalem, wsiadlem, zrobilem 1000km i dal rade bez klopotu :-) A Endriu ulubionym tekstem jest ten o tym ze auto jest zlozone z dwoch, trzech czy ośmiu... czyżby jakis kompleks Endriu? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 wronka, gadac kazdy moze. przejedz sie nim. Ja jak kupowalem swojego nx'a to duzo o nim slyszalem zlego a jednak pojechalem, wsiadlem, zrobilem 1000km i dal rade bez klopotu :-) A Endriu ulubionym tekstem jest ten o tym ze auto jest zlozone z dwoch, trzech czy ośmiu... czyżby jakis kompleks Endriu? ;-) Widzisz u nas wszystko klepia nawet jak przejedzie po tym walec Tego mojego NXa, ktory zostal skasowany rowniez fachowcy oferowali, ze mi go wyklepia :diabel: A wygladal tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Nop Tak...Polak Potrafi..Tylko tan taniego auta poprostu się nie opłaca sprowadzać za granicY!Wiem naco amam zwracać uwage...Jak cos bede wiedzial wiecej to napisze tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 mi na szczescie Aga dobrze wyklepala nx'a bo nawet przy 200 prosto jedzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 nop,to fakt to autko ma kopyto,jak pare dni temu bylem sie przejechac to nie wiedzialemkiedy mialem 100 na liczniku,nie mowiac jak na obwodnice wyskoczylem.... I auto nie wykazywało efektu"płyniecia"czy to jakis dziwnych zachowań.... Tylko zauwazyłem że kiedy dojdzie do 4tys obrotów auto dostaje niesamowitego kopa,iniemowie tu owciskaniu gazu do podlogi...,on niema dwoch wałków przypadkiem:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Tzn ?bo nie wiem jak mam to rozumiec,,,bo to od 4tys to mnie lekko zdziwiło gaz na polowe dochodzi do 4tys i normalnie jakby nitro bylo;p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 nop to jest Twin..costam 2.0 16V:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Twin Cam 16 valve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 o wlasnie...:)Mam pytanie,jak mozna zmiejszyc dziwek ktory wydaje końcówka tłumnika?Bo ładnie się prezentuje lecz rowniez daje swe znaki nateżeniem dzwięku,nie mowiac kiedy obroty wzrastaja do kilku tys...wśrodku nie slychac tego tak ale jak cczlowiek wyjdzie na zew a ktos da po garach to uszy pękają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 eee... wymienic tlumik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 na Dwoch przypadkiem niema Wałków Ma. Ssący i wydechowy JAK z Reszta każdy silnik 16V DOHC NISSANowski nawet kazdy JAK silnik DOHC Chyba ja zaczynam psychicznie cierpiec Na nierozwojowosc 100NX-a - RWD mi trzeba: / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 A ja chyba zaczynam psychicznie cierpiec na nierozwojowosc 100NX-a - RWD mi trzeba :/ Pora zmienic Nissana na wyzszego w hierarchii :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 pora ruszyc tylek i wyremontowac Coswortha :] a co do zmiany Nisma na lepsze to obecnie nawet o tym nie mysle... wszystko jest dobrze dopoki traktuje setke jako dupowoz... ale kiedy zaczynam myslec o tuningu i o SWAP-ie to zaczynam sie zastanawiac po co... przeciez to i tak nie bedzie latac bokami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 EnDrIu WAWA, ENdriu bo CI kabelek znowu padnie i TWoj wyzszy w hierarchii nissan postoi w garazu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi